Golden Rose Longstay Gel Eyeliner

Zdravo devojke :)
U današnjem postu ću vam pokazati proizvod koji sam bukvalno jedva čekala da stigne u moj grad i da ga isprobam. Kako je Golden Rose izbacio novitete meni je odmah za oko zapao gel ajlajner i stalno sam čitala recenzija po blogovima devojaka koje su imale priliku da isprobaju ovaj proizvod pre nego što se našao u prodaji. Kao ludak sam obilazila parfimeriji i Lili drogeriju i stalno ispitivala kad će stići, a radnice ko radnice, nisu imali pojma ni o čemu, čak ni da se pojavio taj novitet. Juče sam išla da pokupujem neke sitnice koje su mi nepohodne i u Liliju na okruglom stalku sam slučajno ugledala nove Golden Rose proizvode, mom uzbuđenju nije bilo kraja, odmah sam uzela proizvod i kad sam stigla kući sam započela sa testiranjem.
Kao prvo, proizvod dolazi u klasičnoj ambalaži za ovaj tip proizvoda, međutim, specifično za njega je to što ima nešto duži poklopac u kojem se nalazi četkica. 
Četkica je solidnog kvaliteta, međutim ukoliko volite da izvlačite mačkasto onda ćete morati da imate baš mirnu ruku. Probala sam i ovu njihovu četkicu i moju Blush 25b, bolja mi je ova njihova jer Blush-ova ne može da izvuče tanku liniju.
Sastav: 
Pigmentacija je vrhunska, ali bukvalno, crno da crnje ne može biti. 
Ono što me je posebno oduševilo jeste postojanost, i to što se ne može lako razmrljati ako protrljate oko. Ne izaziva iritacije. Dopada mi se i što mu je završnica mat. Proizvod sadrži 2,5 grama, ne mogu da procenim koliko bi mogao da mi potraje s obzirom da mi je ovo prvi gel ajlajner. Ja sam baš zadovoljna, samo što mi treba nova četkica koja ce moći da izvlači tanku i preciznu liniju ili je potrebna samo praksa. Moram vam napomenuti da se veoma teško skida, sa Mixa micelarnom vodom ga je nemoguće skinuti, dok se sa Balea dvofaznim sredstvom lako skida. Rok trajanja od otvaranja je 8 meseci. Cena ovog proizvoda je 350 dinara i kupila sam ga u Lili drogeriji. Na sledećim fotografijama možete videti kako sam to nanela prvi put u životu gel ajlajner.
Da li ste probale ovaj ajlajner i kako se vama pokazao?
Možete li mi preporučiti neku tanku preciznu četkicu za ajlajner?
U sledećem postu vas očekuje još jedna recenzija noviteta u drogerijama.
PS: Ove fotografije sam radila sa fotoaparatom (sem zadnje koja je i kropovana), nadam se da ima razlike u kvalitetu u odnosu na fotografije iz prethodnih postova. :)

Pozdrav
Jovana ♥
Moj instagram nalog OVDE

Share:

12 коментара

  1. Анониман6. мај 2016. 18:39

    Ne znam da li te pratim, ali zapraticu te. Divan blog. Odlican post. (Ne trazim da mi uzvratis i slicno, ovo je moje odusevljenje, jer sam tek sad te pronasla na blogu). :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Neno! :) Pratimo se i na IG, a sad cu i blog da zapratim ;)

      Избриши
    2. Анониман6. мај 2016. 19:21

      Hvala, nisam preterano aktivna, pa i ne zahtevam da me iko prati. :) Sve u svemu, hvala ti.

      Избриши
    3. Nema na čemu, tu smo da podržavamo jedni druge :))

      Избриши
  2. Ja sam kod kineza kupila set za nokte, ima 5 cetkica, a 3 mi sluze za eyeliner. Extra su tanke, a prejeftine. A najbolja mi je iz lorealovog gel eyelinera, ali mislim da nema da se kupi takva

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da, četkice za nail art su precizne, potražiću ovih dana kod Kineza. :)

      Избриши
  3. Nisam probala, jos uvek nije dosao u moj grad, ali jedva cekam. Super post. :* :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam i dalje imam malih poteškoća što se tiče nanošenja, ali meni se recimo jako dobro pokazalo, da prvo nanesem kosom četkicom crnu senku i preko njega gel ajlajner. Probaj možda će ti biti lakše. Leptirici prorade kad se spremam za taj deo, a predhodno sam sve lepo izblendala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probacu i tako, mada je meni samo malo teže bilo da izvučem tanke krajeve. :-)

      Избриши
  5. Planiram da ga probam, definitivno ga stavljam na shopping listu :) Fashion Lover

    ОдговориИзбриши