Proizvodi koji mi se ne dopadaju #1

Zdravo :)
Odlučila sam da započnem novi serijal postova, i to će biti o proizvodima koji mi se ne dopadaju. Dakle, predstavljaću vam proizvode koji mi iz nekog razloga ne odgovaraju, i svuda ću navoditi šta je to što meni kod njih ne odgovara. Moram napomenuti da to što se meni neki proizvod ne dopada ili mi ne odgovara, ne znači da ni vama neće biti dobar. Za ovih mesec dana blogovanja sam shvatila da ustvari ne volim postove gde je predstavljeno više od 5-6, maksimalno 7 proizvoda, jednostavno mi ne drže pažnju i brzo mi dosadi da ih čitam, pa iz tog razloga ne želim ni ja više takve postove da pišem.
Odlučila sam da vam u današnjem postu pokažem 5 proizvoda koje sigurno neću opet kupiti.

1. Avon Rare Pearls dezodorans u spreju, miris je veoma lep, čist i damski, međutim postojanost je baš loša. Prvi put kada sam ga nanela se fino osetio na koži, a sada nakon nekoliko korišćenja se apsolutno ništa ne oseti, u roku par minuta izlapi i iz tog razloga sam ga dosta i potrošila, jedino da istresem celu bočicu na sebe pa će se možda osetiti malo duže. Miris je dakle lep, pravi parfem bih možda uzela, ali ove dezodoranse u spreju nikad više.
2. Balea dvofazno sredstvo za skidanje šminke sa očiju, skida on sve fino, ne peče i ne izaziva iritacije očiju, međutim brzo se troši, nakon samo 5-6 korišćenja ja sam pola potrošila. Kada se nanese na tufer kao da brzo ispari i onda moram još malo da sipam i tako u krug. Našla sam mu odličnu zamenu, a to je Garnier micelarna voda za koju recenziju možete pročitati ovde.
3. Baby Lips, ne znam šta bih o njima pisala, nega 0, razlivaju se po usnama, ma užas. Mislim da je o njima sve ružno davno rečeno.
4. Kokosovo ulje za negu kose, proizvođač je DCP Hemigal Leskovac, videla sam ga u nekom marketu i reko ajd da probam, tek kad sam došla kući videla sam da u sastavu nema ni malo kokosovog ulja. Namenjen je za negu kose, međutim sastav je zastrašujuć. Miris je fin, kao neki kolači. Proizvod mi samo stoji, ne znam za čega bih ga mogla koristiti.
5. Velnea Makadamija šampon, iz ove kolekcije koristila sam još i balzam koji je dobar, i imam ulje koje je takođe dobro, pa sam pomislila da bi i šampon bio ok, ali je veoma agresivan, kada ga nanesem na teme imam neki grozan osećaj, kao da peče i nagriza mi kožu glave. Perem četkice sa njim.

Nadam se da vam se dopada post ovog tipa, i da će biti koristan i značajan za odluke o kupovini nekih proizvoda.

Kisses, Jovana ♥
Moj instagram nalog OVDE

Tags:

Share:

14 коментара

  1. Super su ovakvi postovi, samo nastavi! Probala sam samo baleino dvofazno i zamute mi se oci od njega.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, biće još ovakvih postova, podelila sam ih na nekoliko delova. :)

      Избриши
  2. Ni mene nije odusevio baby lips :-( A Baleinim sredstvom sam zadovoljna.Probaj Balea tufere ze skidanje sminke sa uljem, super su :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moraću ih isprobati kad potrošim ovo sredstvo, a verujem da će to uskoro biti jer se troši kao ludo :D :*

      Избриши
  3. Super post!Meni je Baby Lips bio totalno razočarenje,s zoliko sam očekivla od njega...
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Takodje za Baby lips, imala sam zeleni od mente, uzas :(
    Imala sam Baleino sredstvo, meni je od njega izasao ekcem na kapcima pa sam ga prosledila cimerki...
    Mnogo si lepa, pratim te na IGu, prava lepotica! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Koristim balea dvofazno sredstvo slazem se da se brzo trosi ali sam zadovoljna jako kako skida sminku :)

    bmmybeautyworld.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste dobar proizvod, al je nova garnier-ova micelarna bolja od njega :-D

      Избриши
  6. Sviđa mi se ovakav tip postova.
    I ja sam također uzela iz Avona dezodorans u spreju samo je kod mene Luck i baš mi se sviđa, cijeli dan ga osjetim tako da sam se baš iznenadila kada si napisala da kod tebe traje svega par minuta. :)

    Ako želiš zaprati me / uzvraćam http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/05/avon-narudzba.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se na prvo špricanje činio dobrim, al' je loš. Za manje pare ima boljih parfemčića. :-)
      Pratim te.

      Избриши
  7. Super post, mnogo mi se dopada i ta negativna strana nekog prozvoda. Naravno da su utisci individualni, ali je sjajno čuti različita iskustva. Meni Avon generalno ima lošu ocjenu, nekako nisam zadovoljna njihovim prozvodima.
    Ja s Baleom nisam imala taj utisak da se brzo troši, bila mi je ok, ali ništa spektakularno. Garnier dvofazno sredstvo mi je bilo neprikosnoveno.
    Ostalo nisam ništa koristila pa nemam stav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! Meni se kod Avona dopadaju proizvodi za negu noktiju, zaista su mi se svi pokazali kao odlicni.

      Избриши