Top 5 #avgust

Prošli mesec sam preskočila top 5 za jul, i ubacila sam top 5 aplikacija za mobilne telefone, ukoliko ste taj post propustile, klik ovde.
Ovaj mesec se vraćam na proizvode, i pokazaću vam koji su me to proizvodi najviše oduševili i koje vam preporučujem.

Essence mus korektore sam uzela na sniženju i svaki je bio po 129,00 dinara. Iskreno o ovim korektorima ranije nisam ništa čula i cena me je privukla da ih uzmem. Prvo sam uzela jedan, pa sam sutradan otišla i po drugi, na moju sreću bilo ga je još!

Mus struktura je veoma lagana na dodir, i to mi se baš dopada. Ove korektore sam pretežno koristila za podočnjake ali su odlični i za nepravilnosti na licu. Ukoliko ga negde vidite obavezno ga uzmite i probajte, ništa ne gubite. Nijansa 10 je tamnija, dok je 20 nešto svetlija, ali su obe za svetliji/normalan ten.

Drugi proizvod jeste Balea ulje za skidanje šminke, koje sam uzela na nekom sniženju, čisto da isprobam i oduševila sam se. Tako divno otopi šminku sa lica, da ja to vama ne mogu opisati, to se mora probati. Ukoliko vam zanima detaljna recenzija pišite mi.


Ukoliko me pratite već duže vreme, mogle ste da primetite da vodim bitku protiv peruti, i uvek je izgubim. Isprobala sam mnogo skupe preparate i ništa nije pomoglo, a preostalo mi je jedino da isprobam jeftinije proizvode, i odlučila sam se za Biomelem šampon protiv peruti. Samo ću vam reći da me je spasio nenormalnog svraba, a o njemu ću vam uskoro pisati!


Poslednja dva proizvoda su Golden Rose velvet matte karmin u nijansi 03, koji sam videla kod youtuberke Ene i raspametila se! Veoma je sličan broj 27 koji sam do skoro koristila, ali je ipak malčice svetliji.
Essence lak za nokte koji je obogaćen keratinom je spasio moje nokte! Pošto je u drogerijama nestalo formaldehidskog učvršćivača, uzela sam da koristim bilo šta od essence i u roku nedelju dana moji nokti su postali čvršći i nisu se listali.




Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***
Moja FB stranica OVDE

Share:

21 коментара

  1. Ništa nisam koristila, a nisam ni uspela ništa od Essence-a da ulovim po 129 din -.-

    ОдговориИзбриши
  2. Ništa nisam koristila, a nisam ni uspela ništa od Essence-a da ulovim po 129 din -.-

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim Essence korektor u nijansi 20. I ja ga uglavnom koristim za podočnjake, tačnije za prikrivanje tamnih kolutova oko očiju i baš sam zadovoljna sa njim. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  4. Jako zanimljivi proizvodi!Nisam ih koristila! :)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Zanimljivi proizvodi, ali nisam ih koristila. Također imaš tako divne slike *-* <3

    teenorchild.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Ja ove proizvode nisam dos ad aprobala ali mi deluju vrlo zanimljivo i vrlo dobro, takodje ne sumnjam u tvoj ukus ni u to da bi se i meni dopali.

    thestoryofagothic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno. Drago mi je kada vidim da devojke cene moje misljenje, trudim se da sve proizvode koje koristim dobro "upoznam" pa tek onda napisem nesto o njima. :)

      Избриши
  7. Essence korektor sam preskocila, te mus teksture i ja se ne slazemo najbolje, cini mi se da bi mi dodatno isusio i naglasio podrucje ispod ociju O.o To Baleino ulje moram kupiti, svi samo o njemu pricaju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce da bi, posto je mat. :/ E planiram uskoro recenziju, odlično je. Kazu da se povlači iz asortimana:((

      Избриши
  8. Predivne stvari. Nisam nista od ovoga jos isprobala :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  9. Nateraces me da kupim ovaj Essence mousse , ovih dana sam u potrazi za dobrim prekrivacem nepravilnosti na licu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam 6 korektora i ovaj mi je br 1. Meni licno bolji od catrice camuflaze u teglici.

      Избриши
  10. Da li je ovaj essence ucvrscivac noktica bez folmadehida? Koristila sam tu srebrnu verziju sa, i boleli su me mali prsti, valjda na mestima gde je nokat tanji, tako da sad izbegavam. Ne znam da li ovaj sa keratinom ima drugaciji sastav? Nisam ga vidjala. Hvala unapred :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne piše sastav na njemu, ali nema sigurno formaldehyde, jer ako ima uvek naglašeno (moraju jer je štetan sastojak) a i ja ne osetim da me bole prsti od njega,tako da sam siguran da je bez formaldehyde :)

      Избриши
    2. Ne piše sastav na njemu, ali nema sigurno formaldehyde, jer ako ima uvek naglašeno (moraju jer je štetan sastojak) a i ja ne osetim da me bole prsti od njega,tako da sam siguran da je bez formaldehyde :)

      Избриши