Potroseni proizvodi | 6

Standardno kod mene, svaki mesec potrošeni proizvodi ;)
Opet se nakupilo dosta proizvoda, i zaista ne volim da gomilam ništa, i mnogo se bolje osećam kad znam da su ove prazne bočice završile negde na deponiji :D


Gliss kur million gloss balzam u spreju, koji olakšava češljanje, omekšava kosu, i daje joj sjaj. Super prskalica, već znate da ja volim ovakve proizvode od gliss-a.

Kallos pro-tox maska za kosu, ovo je navodno slično botox masci, obogaćeno keratinom, kolagenom i hijaluronskom kiselinom. Super maska za nekih 300,00 dinara, za razliku od drugih maski s pijace, ova je nešto jača, i zaista imam osećaj da sam nanela na kosu masku a ne neki balzam.


Avon krema za ruke i nokte, koštala je nekih 150,00 dinara, i zaista super hidrira ruke, ja je već dugo koristim, i spominjala sam je u postu o nezi noktiju OVDE.

Nivea protect & care dezodorans, ok, ne drži baš dugo, ali s obzirom da ide hladnije vreme kada se manje znojimo, onda će biti ok.

Bottega Verde mleko za telo, fenomelanog mirisa od argana i irisa, guste teksture, veoma hidrantno. Miris je postojan satima! Preporuka.


Velnea balazam za usne imam već par meseci, u zadnje vreme sam ga intezivno koristila jer su mi usne bile katastrofa, lepo hidrira usne, omekšaju, brzo zarastu ranice, cena je smešna, nekih 120,00 dinara a dolazi u još 5-6 mirisa.

Essence ajlajner sa srebrnim šljokicama, imam ga veoma dugo, nisam ga nikada koristila, tako da mu je vreme da leti u kantu.

Aura cover me puder nijansa 101, ovo leto sam je mešala sa najtamnijom nijansom 106, tako da sam u svakom trenutku imala idealnu nijansu za sebe. Odličan puder, prekriva apsolutno sve, veoma je gust ali na licu nije preterano težak.

Vichy normaderm krema sa kiselinama, skoro je pri kraju i promenila je miris, pa ću je baciti, ipak ne bih da se zezam sa svojim licem, koje je dosta propatilo zbog hormona...


Cien medicinski gel za tuširanje, obogaćen uljima, ovo bi trebao biti proizvod na foru Nivea in shower losion, ili sam ja to pogrešno protumačila. Ok kao gel, ali ništa posebno ne neguje. Ima lep puderast miris, i prijatan je za kožu.

Avon gel za intimnu negu, super proizvod, veoma blag i prijatan, preporučujem, uzela sam ga opet.

Koristite li neke od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?

Share:

10 коментара

  1. Odličan post! ♥
    Obožavam Nivea dezodoranse, ali nikako da probam protect & care. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. Meni Vichy krema nikako nije odgovarala pa sam je odmah nakon prvog koristenja stavila negdje sa strane iako je polu puna. Uzas ! tako mi je pokvarila lice - nije normalno.

    www.charmingcoco.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni bas nista nije radila, a uzela sam je na preporuku, kao i celu tu normaderm kolekciju, bacanje para. :/

      Избриши
  3. Obožavam gel za intimnu negu, vrlo je prijatan i stalno ga koristim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste. Meni ova bočica trajala skoro godinu dana, uzela sam novu. :) bas su prijatni i ne stvaraju nikakve probleme

      Избриши
  4. Odličan post, i ja također volim i koristim ove Avonove kreme za ruke. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Super napisano. Ja sam koristila Avonovu kremu za ruke od kakaa, i osim mirisa ništa mi se više nije svidjelo, krema je bila nekako masna i sporo se upijala.

    Posjeti i zaprati me na: https://worldofjustanidem.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши