NYX above & beyond full coverage concealer

Zdravo devojke.

Već nekoliko puta sam spomenula da imam dosta korektora, i da volim da ih kupujem i isprobavam, iako mi nisu baš neophodni. Pre godinu dana sam krenula u potragu za dobrim korektorom jer sam tada imala izražene fleke od akni. Čitala sam sve pohvale o catrice kamuflaži (recenzija ovde) ali pošto mi ona tada nije bila dostupna odlučila sam da uzmem NYX koreketor u teglici.



Na preporuku trgovkinje, koja je inače profesionalni šminker, uzela sam ovaj korektor u zelenoj boji, oznaka mu je CJ 12.

Osim ovog zelenog korektora, imaju naravno sve nijanse boje kože, od porcelan do bronzane, kao i ljubičasti, žuti, narandžasti...
Dolaze u pakovanju od 7gr, što je dobra količina, a cena im je malo ispod 600,00 dinara. Napomenuću i da je cruelty free, što znači da nije testiran na životinjama!


Korektor ima veoma hidrantnu formulu, i prekriva (korektuje) svaki nedostatak na licu. Konkretno ovaj pastelno zeleni samo koristila za crvenilo na koži, jer je on za to i namenjen. Veoma je kremast, lepo se blenda, i potrebno ga je setovati! Nakon njega nisam nanosila korektor u boji kože, nego sam odmah stavljala puder koji je neutralisao tu zelenu boju i koža je delovala odlično.
S obzirom da je struktura lagana, ove korektore možete koristiti i za podočnjake, a posebno za to imate korektor u narandžastoj boji.

Veoma se sporo troši, ja sam ga pola godine konstantno koristila i tek se malo vidi dno. Miris mu je neutralan, za razliku od catrice kamuflaže koja ima neki grozan miris. :/

Koji je vaš omiljen korektor?

Share:

8 коментара

  1. Odlicna rezencija, za sada isprobavam Catrice kamuflazu :D <3

    Fashion Lover

    ОдговориИзбриши
  2. Od Nyx sam koristila hd korektor sa aplikatorom. Bio je sasvim korektan.

    ОдговориИзбриши
  3. Defitnivno cu isprobati varijantu ovog korektora za prekrivanje tamnih kolutova oko ociju..

    xoxo
    Sanela
    http://sparklyget.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Lijep post, hvala na preporuci! Trenutno koristim Catrice-ov korektor, nekako mi najviše odgovara :)
    Novi post: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши