Ingrid Cosmetics | kozmetikaiparfemi.rs

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog.

Nedavno sam ostvarila saradnju sa Obradović AM company o.d., to je firma koja se bavi distribucijom kozmetičkih proizvoda. Njihov cilj je da se svaka devojka oseća lepom, i zbog toga zastupaju brendove koji su veoma pristupačni kako bi ih svaka od nas mogla sebi priuštiti. Brendove koje možete pronaći kod njih su sledeći:
Pogledajte njihov sajt ----- www.kozmetikaiparfemi.rs
Kao i njihovu facebook stranicu ----- www.facebook.com/kozmetikaiparfemi.rs

***Sve njihove proizvode možete poručiti online, a za porudžbinu preko 1000,00 dinara dostava je besplatna! Meni se lično više isplati da poručim, nego da odem do grada da kupim. :D 
Ukoliko niste pristalica online kupovine, evo OVDE je spisak svih parfimerija po gradovima, u kojima možete pronaći njihove proizvode.***

Dobila sam priliku da isprobam kozmetiku od brenda Ingrid cosmetics. Za ovaj brend sam saznala u lokalnoj parfimeriji, proizvodi su stajali pored kase i za oko mi je zapao hajlajter. Raspitala sam se kod radnice o ovom brendu, i pitala sam je šta se najviše prodaje i da li je i ona sama isprobala nešto. 

Prvo što mi je pohvalila jeste ovaj Mineral silk & lift puder, kaže da je jedan od naprodavanijih pudera i da ga i ona koristi i da je fantastičan. Pošto mi tada nije trebao puder, nisam ga ni uzela, nego sam počela da guglam ovaj brend i naišla na dosta dobrih iskustva sa ovim proizvodom. Na moju sreću, distributeri su mi poslali baš ovaj puder i bila sam presrećna što ću ga konačno isprobati!

Puder dolazi u veoma kvalitetnoj ambalaži, pakovanje je standardno od 30ml, a ima 5 nijansi, i moj je u broju 30 natural beige, da sam sama sebi birala nijansu pudera ne bih dobru izabrala, a oni su mi poslali ovu nijansu koja se savršeno uklapa u moj ten!
Ovaj puder prekriva sve nepravilnosti na koži, čini je glatkom i daje joj svež i prirodan izgled. Pošto je ovo puder koji vam daje punu pokrivenost, on je malo gušći (ali u poređenju sa cover me je tečniji), no na licu uopšte nije težak i možete ga koristiti svakodnevno. Namenjen je svim tipovima kože. Miris je neutralan.

Meni se zaista dopada i mislim da je vrlo kvalitetan proizvod. Pokriva mi svaki nedostatak, može se nadograđivati. Na licu mi je stajao 8h i nije se skinuo ni malo. Lepo se razmazuje i neće vam ostavljati flekav izgled. Završnica mu je prirodna, i to mi se posebno dopada.

 Mislim da je ovaj puder ozbiljna konkurencija Aurinom Cover me! Dermatološki je ispitan, i nije mi izazvao nikakvu iritaciju ili neželjne akne.
Detalji i cena klik ovde


Sledeći proizvod jeste baza za tečni puder i korektor. Ovo je baza koja neutrališe crvenilo na koži i navodno je matira, to vam ne mogu reći jer imam normalan tip kože, a ova baza je upravo namenjen za sve tipove kože. Odmah napominjem da ne ističe suve delove lica.

Baza sadrži inovativne pigmente koji prekrivaju sve vrste nedostataka, uključujući i napukle kapilare, fleke od akni i crvenilo od ožiljaka, i iz tog razloga je zelene boje, ali kada je utraljate u kožu ona će sve neutralisati,i bukvalno ćete dobiti jedan neutralni podton kože.
Baza je silikonska i zagladila mi je kožu i učiniti je glatkom i svilenkastom, puder preko nje se savršeno razmazivao, a pore su mi postale manje vidljive. Baza takođe obećava višečasovnu trajnost šminke na vašem licu.
Koristila sam je u kombinaciji sa gore pomenutim puderom, i na licu je sve perfektno stajalo punih 8h, onda sam skinula šminku jer je već pala noć i morala sam u krevet.

Pored ove baze imaju još dve vrste, a ja vam predlažem da ih pogledate OVDE i izaberete za sebe idealnu. Klik da vidite Ingrid kozmetiku na meni.

Uskoro očekujete recenzije i ostalih proizvoda, a verujte mi da su vredni pažnje.
Da li ste probale nešto od ove kozmetike, i šta vam deluje najzanimljivije od ovih prozivoda?

Recenzija hajlajtera OVDE
Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

36 коментара

  1. I ja sam čula dosta pozitivnih komentara o ovom puderu, pa ću ga verovatno uzeti. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. Mislim da je ova basa bas meni potrebna. Vrlo divan post. Od danas je merkam (kod ne potrošim max factor, koja je skoro pri kraju) imaću na umu da baš nju kupim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bazu sam bas bas detaljno testirala, jer mi ona Baleina nije radila nista sa porama. Cak sam i uslikala pre i posle, ali moje pore jednostavno nisu za pokazivanje :D

      Избриши
  3. Divan post.Slike su odlicnog kvaliteta svaka cat.Inace ova kozmetika izgleda sjajno. <3 <3

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Nikada nisam koristila ovaj brend, deluje zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaju dosta zanimljivih proizvoda u asortimanu, tecni ruzevi mi deluju super, kao i bronzer i rumenila :)

      Избриши
  5. Od ingrid proizvoda, ja sam imala prilike da probam smao puder i moram reći da mi je jako dobro koristio jer je neke srednje gustine, odlicno prektiva, i ostavlja jako kvalitetnu teksturu, lepo je toniran, ne previše jak za lice, i prilagođen za sve tipove kože! Tako da, sve u svemu, dopao mi se post. Moracu definitivno da probam ovu bazu od Ingrida.

    https://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlicno si opisala, sve se slazem sa tobom! Tekstura mu je idealna, ni previse gusta ni previse retka, a pokrivenost zaista iznenadjujuce dobra.

      Избриши
  6. Puder kupujem sigurno :)) Čekam recenziju ajlajnera :) :*

    ОдговориИзбриши
  7. ja imam taj puder i jako mi se dopada



    follow my blog http://0chiclife0.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Cula sam za Ingrid proizvode ali nisam ih imala priliku isprobati :) Proizvodi se bas cine super :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preporučujem ti da isprobas nešto od njih, meni se dopadaju i ostali proizvodi koje sam dobila, i sigurno ću uzeti još neke da probam ;)

      Избриши
  9. Nisam cula za Ingrid proizvode ali zahvaljujuci tebi raspitacu se o njima :)I naravno probacu neki :)
    parizankafashion.blogspot.rs poseti moj blog mozada ti se dopadne :D

    ОдговориИзбриши
  10. Davno sam koristila njihov puder i bio mi je sasvim dobar. Da li ovaj ima jak miris?

    ОдговориИзбриши
  11. Predivan post,prva slika je savrsenaa *-* Divno napisano,i odradeno! :D
    Mozes kliknuti na linkove iz zadnjeg posta? :*
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/09/autumn-outfit-twinkdeals-collaboration.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  12. prvi put cujem za ingrid kozmetiku .. bas je lijepo iz dana u dan saznati za neki novi brend :)

    www.charmingcoco.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom. Ima dosta dobrih brendova, koji nazalost nisu toliko poznati, a trebalo bi im pruziti priliku i isprobati :)

      Избриши
  13. Predivan post!Moram pohvaliti izgled tvog bloga, predivan je.Učlanila sam se na tvoj blog, ako želiš poseti moj i uzvrati:
    kika's blog

    ОдговориИзбриши
  14. Divan ti je blog <3
    Pocela sam te pratiti. UZvrati ako zelis. Hvala <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши