Catrice camouflage cream | review

S obzirom da nam je Catrice stigao u Srbiju, sad ima nekog smisla raditi recenziju njihovih proizvoda s obzirom da me najviše čitaju devojke iz Srbije. Ukoliko niste još čule, a verujem da jeste, Catrice proizvode možete kupiti u DM drogerijama. Asortiman proizvoda nisam pogledala, ali mislim da je siromašniji nego u inostranstvu.
Ukoliko ste primetile sličnosti između nekih proizvoda od Catrica i Essence, to je zato što ih proizvodi ista firma, no, Catrice ima nešto ozbiljniju ambalažu, dok je essence totalno tinejdž brend.

Dugo sam čitala o čuvenoj kamuflaži, i kad mi se ukazala prilika je da kupim, bukvalno sam ugrabila poslednju teglicu sa štanda. O njemu je pisano sve najbolje, fantastična pokrivenost, pristupačna cena, trajnost itd. pa sam pomislila da će i moj utisak biti isti, ali jok...
Koristila sam ga cele zime, i onda sam ga zafrljačila, i bacila se u trošenje drugih korektora, i to sve sa dobrim razlogom.
Najpre, proizvod dolazi u teglici, kako ja to volim nazvati, ima 3 grama, i moj je u nijansi 010 ivory, a cena je cca 600,00 dinara.


To je korektor koji obećava da će prekriti sve nesavršenosti na licu, i odmah moram da napomenem da on nikako nije za podočnjake jer je veoma težak, gust i mastan. Složiću se i reći da on zaista lepo prekriva flekice na licu, fino se blenda, ne daje preteran osećaj težine, ali ima jedan veeeliki problem, a to je da on izbija ispod pudera! 
Ovo mi se ni sa jednim korektorom do sada nije dešavalo. Bukvalno tamo gde sam ga nanela on se primeti, izbija na sivkasto, i izgledam prljavo i u flekama, kao da nisam dobro nanela puder.

Mislim da postoje mnogo bolji korektori i za manju cenu, kao npr. NYX u teglici, koji su meni odlični, i essence mus korektori.

Kakvo je vaše iskustvo sa ovim korektorom, s obzirom da je veoma popularan, i da ga dosta devojaka koristi?

I za kraj mala molba, ako mozete da udjete u ovaj link OVDE, i da glasate za Valentinu Mališević, treća je po redu, bile bismo vam veoooma zahvalne ! 

Share:

24 коментара

  1. Isti problem izbija ispod pudera kolko god malo da dam uhhhh

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam vec mislila da je problem u mojoj kozi, puderu, jer ga svi hvale! Sad znam da nisam jedina sa ovakvim utiskom...

      Избриши
  2. Čitala sam već da neke devojke nisu zadovoljne njim,tako da verujem da ću ga preskočiti..Odličan post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Za preskakanje obavezno, preporucujem ti NYX u teglici, kosta oko 450din, a ima ga duplo više i mnogo je bolji.

      Избриши
  3. This is so inspiring! I love the post:)
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ОдговориИзбриши
  4. U zadnjih par dana čitam dosta o korektorima, shvatila sam da postoje dve vrste. Oni tečniji su za podočnjake, a gušći i teži su samo za flekice i td. Svakako ću ga preskočiti. Hvala ti na ovom textu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je, ima i tečni, i on je baš hvaljen, ali mislim da ću ga za sada preskočiti :)

      Nema na cemu, tu sam da iznesem svoje utiske kako bih nekome pomogla u kupovini. :)

      Избриши
  5. Teško je pronaći kremaste korektore a da odgovaraju većini! Treba pogoditi i nijansu i da nisu preteški na koži.. Za sada se držim ove nove GR palete korektora :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ja nisam koristila ovaj korektor. Treuntno koristim NYX i ne verujem da ću ga menjati. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post! Glasala sam za Valentinu! Sretno, do sada ima najviše glasova :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  8. ja ovaj proizvod koristim vec dugoo i to mi je najbolji korektor i ima odlicno prekrivanje!

    anastazijaiemma.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  9. Očigledno je u pitanju tip kože, jer sam ja ovaj korektor koristila, tacnije dobila sam ga na poklon i pokazao se kao vrlo intezivan i koristan, sto znaci da je stvar induvidualnosti. Sve u svemu jako dobar post..

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom, ranije sam u recenzijama pisala upravo o toj individualnosti, nismo svi isti i neće jedan proizvod svakome biti dobar/loš. :) Hvala!

      Избриши
  10. Ja nikako da naidjem na Catrice u NS. Ako znas gde ih ima pomagaj :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U Cara Dušana ima 100%, a možda i u Bigu, ja zadnji put kad sam bila tamo ubacili su još jedan štand i sređivali ga, verovatno za Catrice, tj nadam se. :)

      Избриши
  11. Jedina stvar koja mi se ne svidja jeste sto izbija ispod pudera a ja bas to mrzim .. A vjeruj svaki put sam razmisljala da li da ga isprobam .. super recenzija :)

    www.charmingcoco.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni jos uvek nije jasno to izbijanja, ne znam zbog čega dolazi do toga, ali izgleda jaaako prljavo :D

      Избриши
  12. Koristim već neko vrijeme tu kamuflaž kremicu i ispočetka mi se o isto događalo. Dok nisam počela ostavljati ju da se dobro ustabili na koži prije nanošenja pudera i na kraju je sve ispalo ujednačeno i nije mi probijao. Ne koristim ga prečesto samo ako imam stvarno jako naglašene nesavršenosti :)

    ОдговориИзбриши