NYX Beauty On The Go eyeshadow pallet | Review

Nedavno sam diplomirala, i povodom toga sam pravila proslavu. Među brdo poklona, našla se i jedna NYX kesa, u koju sam jedva čekala da zavirim. Ranije sam pisala da nisam nešto posebno oduševljena sa ovim brendom, mislim da odnos cene i kvaliteta nije realan, i da mnogo manje vredi. Ono što mi se najmanje dopada kod NYX-a jesu palete senki, a ja sam upravo za diplomski dobila jednu.
Na trenutak mi je bilo žao što je neko dao veću sumu novca za nešto što verovatno nije kvalitetno... ali sam se ovaj put grdno prevarila!

U pitanju je NYX Beauty on the go paleta, iz Glamour kolekcije, link za poručivanje ovde. Paleta sadrži 36 senki, od kojih je većina šimerastih, ima svega 5 mat, i ima 5 presovanih pigmenta. Kada se paleta izvuče, ispod sadrži 3 bronzera koji su toplijeg podtona, 3 hajlajtera, 3 rumenila i 7 kremastih ruževa, koji su nažalost loše pigmentacije, tako da ću njih totalno da zanemarim u ovoj recenziji.

Senke su fenomenalno pigmentovane, i dajem im ocenu 10, verovali ili ne. Trušenje je minimalno, struktura senki je veoma svilenkasta i mekana, baš su prijatne za korišćenje, lepo se blendaju, a na očima i bez baze traju par sati, u principu traju sve dok ne skinem šminku.
Senke sadrže po 1,6gr, bronzeri, hajlajter, i rumenila po 5,2gr, gramaža je zaista odlična!
Pigmentacija rumenila je odlična, vrlo su pigmentovani, i zbog toga se sa njima treba pažljivo raditi, kako se ne bi preteralo.
Hajlajteri me podsećaju na njihove iluminatore u kamenu, daju prelep sjaj, dok su bronzer vrlo topli i dobro pigmentovani.

Za 2620,00 rsd dobijate mnoštvo vrlo kvalitetnih proizvoda. Trudila sam se da svočevi budu što realniji i svočevi su bez baze.*


Kako vam se čini ova paleta šminke?

Moja ocena 10/10

Share:

19 коментара

  1. Nisam ocekivala dobru pigmentaciju, nadam se da ces je stalno koristiti

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo deluje baš povoljno u odnosu na to šta se dobije, pun pogodak :)

    ОдговориИзбриши

  3. it has some really good products.
    Have a good weekend
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ОдговориИзбриши
  4. Zanimljiva paletica, inače izbegavam palete koje imaju i senke i proizvode za lice..
    Čestitke na diplomiranju! <3

    ОдговориИзбриши
  5. Zaista je malo reci da sam odusevljena ovom paletom! S obzirom da je opste poznato koliko ja volim sminku, pootovo palete nalik ovoj, ovo je definitivno bio post za mene! Uzivala sam u potpunosti! Senke mi izgledaju vrlo kvalitetno, hajlajter, bronzer i rumenila, takodje, bitno je da su intezivni, i postojani! Odlicna recenzija zaista.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Odlična recenzija, a u paletu sam se, malo je reći, zaljubila!

    Novi post: http://redheads-diary.blogspot.hr/2016/11/interliber-2016-snapchat-photos-ponovno.html

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo deluje bas lepo. Lep poklon.

    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ОдговориИзбриши
  8. Zaista mi se svidja ova paleta, nekako je u njoj sve sto ti treba za sminkanje uz naravno koji dodatak. Za cure koje se vole sminkati, mislim da je ovo odlicna paleta. Od njih sam imala priliku da probam jedan karmin i definitivno sam odusevljena. Ako budem bila u prilicu, uzecu sebi jos nesto od njihovog brenda ❤️❤️❤️

    ОдговориИзбриши
  9. Odlična recenzija!
    Pratim te, pa ako želiš da uzvratiš

    http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Odlicna recenzija!
    Pratim te pa ako zelis uzvrati: https://mlmr16.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  11. Definitivno je želim i moram da je imam. :D Odličan post. 😊

    ОдговориИзбриши