Body butter almond & vanilla | ESTAR COSMETICS

U zadnje vreme sve češće čujem od drugarica i koleginica blogerki da koriste butere za telo, a ja nikako da isprobam, uvek se vraćam mleku za telo, pritom mi je koža vrlo suva, ni malo nije elastična, puca čim se ugojim 1kg. U saradnji sa Estar cosmetics, dobila sam priliku da isprobam nekoliko proizvoda, između ostalog i buter kremu za telo sa mirisom badema i vanile.
Estar je domaća kompanija, koja je osnovana u Novom Sadu, bavi se proizvodnjom kozmetičkih preparata za kućnu upotrebu. O Estaru sam ranije dosta čula, dosta je hvaljena njihova okoloočna kremica, koju ću vrlo rado isprobati. Inače podržavam sve domaće kompanije, draže mi je da koristim domaće proizvode nego uvozne, i uvek ću podržati svaku našu kompaniju. Asortiman njihovih proizvoda možete pogledati ovde, a ukoliko ste iz Novog Sada, preporučujem vam da odete u njihovu prodavnicu i laboratoriju ulica Tolstojeva 16, radno vreme je od 09 do 16h.

Da se vratim na buter, i moje utiske...
Buter dolazi u jednostavnom pakovanju, koje sadrži 200ml proizvoda, što je sasvim dobra količina.
Buter krema za telo - badem i vanila sa peeling česticama. Hranljiva krema za telo sa visokim sadržajem aktivnih koponenti. Za negu suve kože, negu nakon sunčanja i u svim situacijama kada je potrebna ekstra hidratacija i povećanje elastičnosti. Miris badema i vanile energizuje i ostavlja Vas u dobrom stanju.
Buter je izuzetno guste i čvrste strukture, intezivnog mirisa, vrlo lepo se ramazuje po koži, ostavljajući je mekanom i hidriranom. Koža postaje elastična, i to ćete odmah osetiti, a nakon nedelju dana korišćenja ovog proizvoda, mogu vam samo reći da je moja koža u mnogo boljem stanju nego ranije. Idealna je za ove hladnije dane koji nam dolaze, kada nam se koža zateže i isušuje od hladnoće.

Sastav:

Da li ste probale nešto od Estar kozmetike, kakvi su vaši utisci, i šta biste mi preporučile?


Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon powershot a3300is**

Share:

6 коментара

  1. E, tu okoloočnu sam i ja spazila :)
    Testiram piling masku trenutno, i baš sam zadovoljna. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ove proizvode do sada nisam probala, ali mi izgledaju jako zanimljivo i koristno. odlican post.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post. Verovatno cu probati neki od proizvoda. Pratimte na blogu i instagram stranici pauzvrati ako zelis.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ОдговориИзбриши