Balea ulje za skidanje šminke

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog.
Već duže vreme koristim ovaj odličan proizvod, i vreme je bilo da vam uradim recenziju njega. U pitanju je Balea ulje za skidanje šminke. Ovo ulje sam uzela letos u Hrvatskoj za nekih 15kn, cena kod nas je nešto malo ispod 400,00 rsd. O ovom proizvodu sam ranije dosta čitala, sve same pohvale su bile, s obzirom da nemam DM drogeriju u svom gradu, trebalo mi je neko vreme da dođem do ovog proizvoda.
Dakle, u pitanju je ulje za skidanje šminke. Nisam neki fan uljanih proizvoda za lice, zbog tog masnog filma koji ostavljaju na licu, ali sam ovaj proizvod morala probati. 
Ovo ulje skida svaku vrstu šminke, i sa lica i sa očiju, a posebno me je oduševilo što skida i tešku i vodootpornu šminku. Potrebno je za celo lice 2-3 pumpice, ulje utrljate u lice i onda isperete sa vodom. Posle je potrebno lice umiti sa nekim gelom ili penom, šta već koristite, kako bi se "odmastilo" lice.

Ono što me je najviše oduševilo kod ovog proizvoda jeste kako dobro skida šminku sa očiju, lagano umasirate ulje, isperete, a ono ne ostane ni jedan trag od maskare, ajlajnera itd. Nema nikakvog trljanja kao kod micelarne vode i ostalih sredstava.
Ulje se ne troši brzo, i verujem da će mi ovo pakovanje trajati do kraja godine.
Iako dobro skida i puder, ja ipak za lice više volim micelarnu vodu, dok je za skidanje šminke sa očiju, ovaj proizvod najbolji koji sam do sada probala!

Sastav: helianthus, annuus hybrid oil, isopropyl palmitate, isopropyl myristate, peg20 glyceryl triisostearate, ethylhexyl stearate, tocopherol, argana sprinosa kernel oil


Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

16 коментара

  1. U potpunosti se slažem s tobom za ovo ulje, iznenadilo me je. Ali više ga volim koristiti za skidanje šminke na očiju.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam koristila ovo ulje, koristim baleinu micelarnu, ali definitivno moram probati

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  3. great post... have a nice day...
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ОдговориИзбриши
  4. Sigurno cu probati ovaj proizvod :-)
    Odlican post ! :-*

    NOVI POST NA MOM BLOGU :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/10/pastel-pink-must-have.html

    ОдговориИзбриши
  5. Na žalost, povučen je iz prodaje. Kada isperem lice, ostaje mi male tufnice od maskare na podocnjacima. Ne znam da li ti imaš isti problem? Kao da nije uspeo totalno da skine maskaru sa kože (mislim da me razumeš, kada trljam lice ostaje mi svi proizvodi na koži )

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ga videla skoro... DM Novi Sad. Meni bukvalno se sve skine, inače mi se sa micelarnom uvek zavuče maskara u water line, sa ovim sve lepo ode.

      Избриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  7. I ja ga koristim, odusevljena sam isto, cak sam kupila i za rezervu!

    ОдговориИзбриши
  8. Ovo moram da probam, na još jednom blogu sam čitala preporuke ali je zrelija koža u pitanju pa me nije dovoljno privuklo. Samo utrljati, bez trljanja vate ili tufera? Zvuči kao idealno i praktično rješenje :)

    lovestonedbjuti.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  9. Probala sam ovo ulje, ali nekako ne mogu da se otarasim osecaja masnoce na licu posle njega, tako da su mi bolje micelarne vode kao i tebi. Koja je po tebi najbolja? :D

    P.S. Blog ti je super, bas uzivam da ti citam postove

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Garnier sa rozim cepom. :) doduše, nisam probala byphasse, ona je dosta hvaljena.

      Избриши