Balea soft & clear mat kompakt puder

Već duže vreme koristim ovaj proizvod i bio je red da uradim recenziju za njega. S obzirom da mi se ponekad masti T zona, uvek koristim neki mat puder u kamenu, do skoro je to bio essence beli, koji je savršen i koji vam od srca preporučujem, ali sam u DM-u videla ovaj balein proizvod i odlučila da ga probam jer mi je potrebna neka dodatna pokrivenost na licu.
Ovaj puder je iz kolekcije za problematičnu kožu, i sadrži salicilnu kiselinu. Videla sam da imaju i korektore u stiku, i mislim tečne pudere. Puder dolazi u 3 nijanse, 10 20 i 30. Prvi koji sam uzela bio je u broju 10, najsvetliji, a sada sam se odlučila za 20, mada mislim da bi mi 30 bio idealan. :D

Salicilna kiselina se bori protiv akni, isušuje ih i sprečava njihovo stvaranje, i zbog toga ovaj proizvod za nečiju kožu može biti agresivan, upravo zbog te kiseline. Ja nemam akne, ali koristim puder jer mi odgovara.

Miris je onako, hm, kao neki lek, ali na licu se ne oseti. Tekstura je vrlo svilenkasta i prijatna.
U zavisnosti od toga sa čime ga nanosite, zavisi i njegova težina. Ako ga nanosite onim sunđerom koji dobijate uz njega, biće vam težak jer taj sunđer pokupi mnogo proizvoda, dok sa nekom četkicom će biti super, ja koristim Blush 1b.

Puder daje sasvim finu pokrivenost, i ja ga najviše zbog toga koristim. Cena je 315,00 dinara, ima 9gr i imate ga isključivo u DM drogerijama. Kožu lepo matira, i verujem da je za masno lice idealan
Sastav pogledajte ovde:

Da li ste probale ovaj proizvod?

Share:

11 коментара

  1. Probala sam ovaj puder, fantastican je :)
    bmmybeautyworld.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post <3

    GIVEAWAY : http://living-like-v.blogspot.ba/2016/09/30k-views-giveaway-wsdear.html

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam koristila ovaj puder do sada, ali mi deluje zaista jako kvalitetno i vrlo koristno, tako da bih trebala da ga probam.
    Inace odlican post, veliki lajk za slike, malo je reci da sam odusevljena.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno. Mislim da je ovaj puder super za mladu kožu koja je sklona pronenama. :)
      Može se i samostalno koristiti.

      Избриши
  4. Ja kad god koristim nesto sa kiselinom odmah mi lice bude grozno poslije toga. Jako lijepo izgleda mada nazalost mislim da za mene nece biti dobar. Pogotovo imam tako osjetljivo lice :/ katastrofa.

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post,puder nisam probala.😊 Cim fotkas?Fotke su vrhh.
    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/2016/10/vratila-sam-senajava-za-q.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. Bas sam danas bila u DM-u i ugledala sam ovaj puder. To je bila ljubav na prvi pogled! Ja imam mesovitu i ponekad masnu kozu pa cu ga OBAVEZNO kupiti. Joos sam se odusevila kad sam videla tvoj post! :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sigurno će ti odgovarati, ja ga obožavam, vrlo povoljan, ranije sam koristila MF creme puff, ovaj radi isti posao a mnogo jeftiniji. :)

      Избриши
  7. Nisam nikad koristila ovaj puder, ali čini mi se da sam već čitala negde kako ga hvale, tako da ga moram isprobati! Inače jako lepo odrađena ova recenzija, sviđa mi se post, svaka čast!
    Kika's blog

    ОдговориИзбриши