VZK panthenol krem gel

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog.
Listajući svoj blog sam shvatila da sam veoma malo pisala o nezi svog lica, pa sam iz tog razloga odlučila da odradim koji post na tu temu. Moje lice je normalno ali su na njemu vidljive posledice u vidu ožiljaka od hormonskog disbalansa. To se sada sredilo, i koža mi je u redu, ne izlaze mi akne i ne masti se. Ranije sam koristila proizvode po preporuci dermatologa, a sada smatram da za time više nema potrebe i da mogu da koristim sve što mi prija.
O svojim umivalicama sam pisala ovde, kao i o ovom čudesnom pilingu ovde.

Posle umivalica na red dolazi krema... Imam ih nekoliko, ali je meni jedna od najdražih Lilijev pantenol krem gel.
Za ovu liniju Lilijevih proizvoda pod nazivom Veoma zdrava krema ste sigurno čule, njih proizvode Lilijevi farmaceuti i mogu se kupiti samo u njihovim drogerijama. Cene su im veoma povoljne što me je primamilo da uzmem ovaj pantenol (iako on generalno i od druge farmaceutske kuće nije skup), košta oko 150,00 dinara.

Čemu je namenjen? Namenjen je nezi i regeneraciji kože, stimuliše pravilno funkcionisanje zdrave a i oštećene kože. Deluje tako što prodire u strukturu kože, i na taj način stimuliše obnavljanje epitalog tkiva, podstiče razmenu materija i hrani kožu. 
Ono što mi se posebno dopada kod njega jeste to što je nemasne strukture, što je veoma lagan na licu, ostavlja lep i nežan film na koži, i ona postaje mekana i glatka na dodir. Takođe, ovaj krem gel uspostavlja prirodnu vlažnost i elastičnost lica, u prevodu, nema zatezanja!
Osim što ga koristim za negu lica, sa njim mažem iritacije na koži, pa čak i žuljeve, bukvalno gde kod imam neku ranicu, ili oštećenje ja ga nanesem,

Koristim ga isključivo pred spavanje, jer u toku dana nemam potrebu za kremom.
Dolazi u tubi od 50ml i traje zaista dugo. Meni je ovo drugo pakovanje za 2 godine.

Sastav:
Moram da napomenem da sam zadnji put u Liliju videla da ima još jedan pantenol ovog brenda, međutim, on u sastavu, i to na drugom mestu ima parafin, tako da ga zaobiđite.

Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

6 коментара

  1. Odlican post, kao i uvijek. Imam jedan Pantenol krem gel koji sam koristila za hidrataciju lica u jednom periodu kada mi je bilo uzasno suvo (ljustila mi se koza) i priiilicno brzo mi je oporavio. Taj koji koristim sadrzi parafin, ali eto. Hvala sto si me zapratila na instagramu :)
    Voljela bih da posjetis moj blog i kazes mi svoje misljenje o novom postu ♥ ----> Simona's diary

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim ga godinama unazad i zaista je odlican :))

    ОдговориИзбриши
  3. Ehhh kakve sam sreće, ja sam bas taj kupila sa parafinom. Nema veze, koristiću ga za stopala. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Obratite paznju da rok trajanja. Od trenutka otvaranja rok je samo tri meseca. Posto ovi preparati vzk nemaju mnogo konzervansa, veoma kratko su upotrebljivi posle otvaranja. To se vidi na onoj slicici sa otvorenom kutijicom, znak kolika je trajnost posle otvaranja. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши