make me brow | essence

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog.
Smatram da su obrve najvažnija stvar na licu, zašto? Zato što upravo one oblikuju lice i od njih zavisi sva lepota ostalih crta lica. Iskrena da budem, poludim kad vidim devojku, ženu sa lošim obrvama, a najgore su mi one sa par dlica, bezveznog oblika, kao zaostale u 90im godinama. :D
Kako bih vam olakšala oblikovanje obrva, popunjavanje a i fiksiranje, pripremila sam vam renceziju jednog fenomenalnog proizvoda, a u pitanju je essence gel maskara za obrve!
Ovaj proizvod ste sigurno primetile na essence polici.
Proizvod sam kupila u junu mesecu 2015.godine u Hrvatskoj, tada ga u Srbiji još nije bilo, i proizvoda još uvek ima, a što je najveće iznenađenje nije se osušio!

Dolazi u 2 nijanse, 01 blondy brows i 02 browny brows, ja imam ovu tamniju.
Dakle, iako piše da je reč o gel maskari, po meni je ovo klasična formula maskare, struktura nije ni malo gelasta. Dolazi u pakovanju od 3,8ml a ambalaža podseća na benefit maskaru za obrve klik
Namenjen je prvenstveno za popunjavanje obrva, ali je super i za fiksiranje. Daje prirodnu završnicu, tako da vam obrve neće izgledati kao tetovirane, takođe daje punoću i gustinu. Nije vodootporan, ali s druge strane, i ne spada lako, i sigurno vam se neće razmrljati ako se pokvasite.

Nijansa 02 je veoma hladna i pepeljasta, podseća me na NYX brunette nijansu.
 Moram napomenuti da nije prepigmentovan i da vam se neće desiti da preterate sa njim.
 Dopada mi se što ima veoma preciznu četkicu, koja po sebi ima sitne dlačice i zbog toga ima mogućnost da popuni sva "ćelava" mesta na obrvama...

Kao što možete videti četkice je veoma mala, precizna i kosa, što olakšava korišćenje. Moj savet vam je da s vremena na vreme operete četkicu, jer se od korišćenja dlačice slepe.
Ovaj proizvod možete kupiti u svim drogerijama, a cena je 339,00 din (lilly).

Da li koristite ovaj tip proizvoda?
Ukoliko vas zanima kako i sa kojim proizvodima popunjavam obrve, pišite mi u komentaru.

Hvala vam što me čitate.

Dođite da se družimo na instagram*

Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

16 коментара

  1. Hmmm, meni se cini da je moja maskara bas gelesta/vodenkasta i cetkica joj nije zakrivljena!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad sam guglala i vidim da je svima ravna, mora da je moja falicna, ali i dalje mislim da je lakše sa ovom iskrivljenom raditi. Što se tiče strukture, baš mi je kao maskara, ni gusta ni retka, i ni malo gel... :))

      Избриши
  2. Ja ne kupujem toliko proizvoda za obrve jer im ne posvecujem toliko paznje.Essence ima odlicne proizvode za obrve pa cu prvo od njih nesto probati.Hvala na preporuci :)
    Moj blog- http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj njihovu olovku, super je a košta svega 200din, ona ti je dovoljna za početak. :)

      Избриши
  3. Moram ovo kupiti,odlican ti je blog i postovi su jako zanimljivi 💙❤

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajna recenzija! Svaki put me oduševiš. Fotke su odlične. :D ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Ne uređujem obrve jer su mi sasvim u redu prirodne, gustoća im je taman, a čak nemam potrebe ni da ih čupam (iako su me ljudi i u petom osnovne znali pitati čupam li obrve ili sad kako ih čupam), ali ovaj proizvod se čini zanimljiv pa ako se odlučim probati nešto mogla bih njega jer, i sama si rekla, teško da ću pretjerati. :)

    Novi post na redheads-diary.blogspot.com :D

    ОдговориИзбриши