Lilly fixing spray + poredjenje sa NYX

Ćaos devojke, hvala vam što me pratite i čitate.
Pre 2-3 nedelje kada je nastala pomama za Lilly fiksatorom, ja sam se naravno tome priključila i uzela ga. Moram priznati da sam ga i ranije primećivala u drogeriji, ali mi je ambalaža delovala tako jefitno i bezvezno, i ostavljala je utisak da je i sam proizvod takav, tako da sam ga uvek izbegavala. Fiksator koristim već 2 godine, redovno, a o tome sam vam pisala ovde, dakle u pitanju je NYX-ov fiksator, tako da je ovo savršena prilika da uporedim ta dva proizvoda i kažem vam da li je vredno dati duplo više novca za NYX.

Iako sam već pisala, spomenuću još jednom, za šta to ja koristim fiksatore:
- fiksiranje šminke,
- pojačavanje pigmentacije senki,
- fiksiranje pigmenata,
- otklanjanje brašnjavog izgleda od praškastih proizvoda
- sprečavanje razmazivanja šminke...

I kada sam kupila ovaj proizvod sam bila skeptična, da li on može prići NYX-u, da li će biti barem upola dobar itd.



Ova dva proizvoda prvenstveno po sastavu nisu ista, zatim NYX ima 60ml, Lilly ima 50ml, NYX košta cca 900,00 din, LIlly košta 400,00 din, da li vredi dati duplo više novca procenite sami.
Prvo idu dve fotke sa senkama, izabrala sam tamniju i svetliju. Skroz gore je senka naneta samo četkicom, potom poprskana Lilly fiksatorom i zadnja je poprskana sa NYX fiksatorom, razlika je očigledna.


Potom ide testiranje sa pigmentima, ovde nisam poredila fiksatore, samo me je zanimalo da li će ovaj Lilijev fiksator držati pigmente na mestu

Pigmentacija jeste malo pojačana, ali ništa značajno, tako isto biste dobili da ste naneli pigmente četkicom koju ste prethodno pokvasili sa vodom, mene je zanimala trajnost i da li će pigmenti spasti lako sa očiju, u prilog tome idu fotke. Napominjem da sam pošteno trljala mesta gde su senke i pigmenti


Procenjujem da pigmente drži bolje nego senke, pigmentaciju ne pojačava kao NYX što je minus. Šminku na licu drži odlično, uklanja brašnjav izgled i lice dobije lepši izgled.

Ukoliko se bavite šminkanjem, ili jednostavno volite da eksperimentišete sa senkama i pigmentima kao ja, ovaj fiksator vam neće biti dobar, i preporučujem vam da kupite NYX, jeste skuplji, ali zaista vredi svaki dinar, i trajaće vam sigurno godinu dana.

Ako vam je potrebno nešto samo za fiksiranje šminke, Lilijev je dobar za to. Ja ga prskam svaki put nakon šminkanja, onako neobavezno.


Dopada mi se kod njega što ne zateže lice, ne isušuje ga, i nemate onaj osećaj da vam je lice zacementirano. Moram da napomenem da mi se raspršivač ne dopada, jer vam bukvalno pokvasi lice u kapljicama, i zbog toga se može desiti da vam se šminka razmaže u tom trenutku. Morala sam pumpicu da zamenim sa NYX-ovom s obrzirom da trenutno koristim Lilijev fiksator, a ovaj drugi sam ostavila malo na dnu da imam za senke.
Sastav:
Moj konačan utisak jeste da vredi platiti više NYX. Kakav je vaš utisak?



Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

20 коментара

  1. Kupih i ja Lilly-jev fiksator i nisam bas odusevljen istim stvarima kao i ti. Prskalica je ocajna, pa raznisljam da ga prebacim u neku drugu ambalazu...
    Odlicno poredjenje, pa ja takodje glasam za NYX vs Lilly fiksator.

    ОдговориИзбриши
  2. A ja ga kupila pre 3 dana iskljucivo da probam sa senkama da ga koristim! Da sam znala da ces da pises recenziju pricekala bih. :/

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam znala da je Nyx-ov tako dobar. Ja ovaj Lilly-ev koristim isključivo za fiksiranje šminke i odličan mi je.

    ОдговориИзбриши
  4. Kod nas na zalost nema njiove kozmetike :/

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam planirala da kupim,imam Aurin i dosta je dobar :)

    Zapratila sam tvoj blog,ako zelis uzvrati
    http://tamaraslifestyletips.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Divan post :)
    Ako želiš da pratimo jedna drugu, dođi na moj blog :)

    >> maya is back <<

    ОдговориИзбриши
  7. Imam Nyx-ov fiksator ali ga ne koristim često....trenutno mi je mišljenje o njemu neodređeno,čas mi je dobar čas ne....ne znam više ni sama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja mislila o njemu dok nisam uzela Lilijev pa sam imala sa cime da ga uporedim :)

      Избриши
  8. Danas sam takođe primetila da im je rasprsivac očajan. Nisam mogla da verujem da je Nyxov bolji od ovog. Odlična recenzija.

    ОдговориИзбриши
  9. Danas sam takođe primetila da im je rasprsivac očajan. Nisam mogla da verujem da je Nyxov bolji od ovog. Odlična recenzija.

    ОдговориИзбриши
  10. Lilijev me uopšte nije privukao, Nyx-ov nikako da uzmem, posebno mi se dopada što ima i mat i dewy opciju :)

    ОдговориИзбриши
  11. Ja malo kasnim ali super post! Samo mi reci jel prvo naprskas fiksator na cetkicu pa umocis u senku (pigment) ili ne?

    ОдговориИзбриши