Cetkice za sminkanje | dresslink.com

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog.
Nedavno sam ostvarila saradnju sa dresslink-om, gde su mi oni ponudili da za 25$ odaberem proizvode i kada mi stignu da ih pokažem na svom blogu. Ukoliko niste videle moju wishlistu za dresslink klik ovde.

Paket je stigao generalno brzo, nekih 20ak dana, što je meni skroz ok, iako nekada stižu i za 10ak dana. Paket je bio uredno upakovan, i nije bilo nikakvih problema prilikom transporta, sve je stiglo u najboljem redu. Moram spomenuti da nisam platila ni poštarinu, ni PDV ni carinu! :)
Za danas sam odlučila da vam predstavim četkice, poručila sam dva različita seta u nadi da će barem jedan da valja.

Prvi set se sastoji od ove 4 četkice, za koje sam od blogerki čula da su odlične i zato sam odlučila da ih poručim. Za cenu i detalje -- KLIK

Četkice su veoma lepog dizajna i na izgled su prelepe. To naravno nije najbitnija stvar kod četkica, nego je bitan njihov kvalitet i da li rade dobro ono za šta su namenjene. Čim su mi stigne sam ih oprala, i prilikom pranja nije ispala ni jedna dlačica niti su ispustile boju. Dlaka je veoma mekana, dobro i čvrsto zalepljena, izuzetno gusta, što se meni dopada i daje utisak kvaliteta. Prvu pencil sam koristila za nanošenje senke na kapak i dobra je, drugu sam koristila za blendanje, treću za hajlajter a četvrtu za konture nosa, dakle svrhu sam im našla, i što je najbitnije one svoj posao odlično rade.

Sledeći set se sastoji od 12 četkica, sve su namenjene za oči.
A za detalje ---KLIK

 Ove četkice su ustvari kopija Zoeva četkica, što mi je rekla Vesna čiji blog možete pogledati ovde.
Po izgledu su veoma slićne kao ove prethodne, ali im je kvalitet mnogo lošiji! Odnosno, loš je kvalitet četkica sa belim dlačicama, dok ove četiri sa crnim su odlične! Ove sa belim dlačicama ispadaju, svaka dlaka vodi svoju politiku, izuzetno su mekane, i mogu polužiti jedino za blendanje.
Na ovoj fotografiji možete pogledati bolje dlake.
Iz ovog seta bih jedino izdvojila ove dve četkice, jer su fantastične! Ova gore je tako tanka, precizna, odlično urađena, ma kao stvorena za GEL AJLAJNER! A ova ispod nje je odlična za popunjavanje obrva.


Za ovaj look sam koristila četkice iz drugog seta, imala sam mali problem sa ajlajnerom jer je počeo da se suši pa ga je bilo teško razmazivati.

Kako vam se dopadaju ove četkice i šta mislite o kupovini četkica sa kineskih sajtova, s obzirom da su i Blush, Cala, Aura itd uvežene iz Kine?


Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind **
Moja FB stranica OVDE


Share:

34 коментара

  1. Cetkice izgledaju jako lijepo, ali nikad nisam narucivala ovakvo nesto, jako dobra recenzija :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post!Četkice izgledaju lepo.Recenzija je zanimljiva!Imate lepe oči!♥♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Četkice baš dobro izgledaju. Nisam ih do sada naručivala sa kineskih sajtova, ali pošto sam u poslednje vreme pročitala dosta pozitivnih komentara na njihov račun, verovatno ću ih i ja poručiti. :)
    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  4. Jao bas mi je zao sto su lose, jer izgledaju kvalitetno. Probaj kad ih operes da stavis balzam za kosu pa kad ih isperes dlacice uvij u toalet papir da se osuse da bi im napravila oblik. Tako ja radim sa mojim cetkicama koje imaju takvu dlaku! A ove prve cetiri su standard, meni su super za blendanje svih kremastih proizvoda!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I cena im je previsoka za takav kvalitet... probacu nekako da ih oblikujem... Ovaj prvi set je najhvaljeniji, nema greske sa njim :)

      Избриши
  5. Jako lijep post! :)
    Je l mogu znati gdje si kupila ovu (ne znam kako da to nazovem ) posudicu (?) u kojoj držiš četkice, dugo vremena ovakvo nešto tražim?

    Zapratila sam te preko GFC, nadam se da ćeš uzvratiti na moja oba bloga <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  6. I ja zelim da porucim nesto sa dresslina ali nikako da ugrabim priliku.Bas sam razmisljala o ovom drugom setu cetkica.Sad znqm da ga necu narucit.LP
    Posjeti i moj blog nova sam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poruci ove prve slobodno :) druge koliko god lepe bile, jednostavno su lose, dlacice ispadaju, i bas sve su za blend :)

      Избриши
  7. Pre svega moram reći da je ovo vrlo originalna i kvalitetna kolekcija četkica. Odlično si uradila recenziju, meni se jako dopalo, i vrlo su mi zanimljivi proizvodi koje si namp prezentovala tako da bih mogla i sama da ih nabavim.

    https://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Potrudila sam se da ova recenzija ispadne onako bas kako sam zelela :)

      Избриши
  8. Odličan post!Četkice izgledaju lijepo, već duže vrijeme govorim sebi da ću ih naručiti i nikako. :)

    Moj blog ---> https://makzpi.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  9. Super post, ako želiš pogledaj moj blog i učlani se, uzvraćam.
    https://lillysecret.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  10. O dear, cetkice izgledaju gotovo savrseno. Iskreno ovo mi je definiiitivno na wishlist, i odlicna recenzija, kao i eye look, xoxo

    Pogledaj moj blog/zadnji post, ako zelis zaprati, komentiraj - uzvracam x)
    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.mk/2016/08/i-know-stuff-about-school.html

    ОдговориИзбриши
  11. Odlican post!:)Cetkice su predivne!♥

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  12. Odličan post, jako mi se dopadaju ove četkice <3
    Recenzija je odlična <3

    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se (uzvraćam) :)
    http://doroty4.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  13. Uglavnom svi kazu da su cetkice sa tih kineskih sajtova stvarno dobre, a i dosta jeftine. Ja jos uvek nisam nijedne narucila ali cu sigurno uskoro.
    Inace odlican post.♥

    Inace, tek sad sam pronasla tvoj blog, i zaista mi se dopada kako pises i odmah sam te zapratila. Znacilo bi mi da pogledas moj blog, i takodje se uclanis.☺
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam dugo gledala po kineskim sajtovima, al sam bila u fazonu bolje u Aleksandru da uzmem Blush nego da rizikujem sa ovim, rizik se isplatio :)

      Hvala puno, pogledacu tvoj blog :)

      Избриши
  14. Jako temeljna i lepa recenzija draga. Ja sam narucila te prve i jako sam zadovoljna kvalitetom. Ali sam narucila 10 cetkica za lice... Jako dobre i mekane. Ovaj drugi set sam htela da narucim medjutim sada vidim da je los kvalitet... Bolje da narucim one blush 3 cetkice su iste samo bolji kvalitet 💋💋💋💗

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga. :) da ove prve imaju i velike za lice, planiram da poručim i testere:)

      Избриши
  15. Odličan post. Pogledaj moj blog i učlani se ako želiš, uzvratiti ću.

    https://enotes10.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши