Top 5 #maj

Ćaos devojke.
Stigao je na red drugi post o top 5 proizvodima koji sam koristila u prethodnom mesecu, a ovaj put je to mesec maj. Kao i prvi put predstavljam vam proizvode koje sam najviše koristila. Kako nam je stiglo lepo vreme i sunce, tako sam i ja počela da koristim bronzer u nenormalnim količinama. :-D U pitanju je naravno bronzer, Essence mat iz kolekcije #secretparty koja će nam ovo leto stići u Srbiju, a u drugim zemljama je prošlo leto bila aktuelna. Pored ovog koristim i ono standardno mat pakovanje u tamnijoj nijansi, to bronzera sam potrošila, paa jedno 4-5 pakovanja... Ovaj proizvod ima 26 grama i trajaće mi sigurno pola godine, a cena je oko 350 dinara, što je i više nego isplativo. Nije hladnog podtona, tako da ne može da služi za konture, ali za ublažavanje kontura je fantastičan.

Drugi proizvod je hajlajter, o da, jedan od omiljenih makeup proizvoda ikada. Ovaj mesec sam najviše trošila Aurin broj 218. Ova boja vuče na breskvasto, i na veoma svetloputim devojkama on izgleda kao rumenilo, tako da ukoliko ste svetlije puti, ga u tom slučaju zaobiđite. Ostalo mi ga je veoma malo i verujem da ću ga za mesec dana potrošiti. Odličan proizvod, isto za male pare. Nanosim ga essence kosom četkicom, ali prethodno na nju naprskam NYX fiksator. Efekat je wow.

Sledeći proizvod Golden Rose tečni mat ruž, o kojem sam pisala ovde. Divna boja, odlična postojanost, morate kupiti barem jednu nijansu.
Zatim malo preparative. Aktivni kiseonik je proizvod koji godinama koristim. Na našem tržištu postoje dva proizvođača, a ja uvek uzmem onaj koji mi u apoteci ponude. Ovaj put je to Trinty Medical Smatram da ovaj proizvod svako domaćinstvo treba da ima jer mu je primena veoma široka. Ja ga koristim svaki put kada se posečem za ranu, uveče pre nego što legnem u krevet naprskam lice sa njim jer mi odaje utisak da veoma lepo pročisti pore, umiri kožu, a ako ima neka bubuljičica ona se povuče. Cena je oko 550dinara u apoteci. Možete ga koristiti za osvežavanje lica, dezinfekciju kože kod akni, dezinfekciju grla i desni, dezinfekciju nakon depilacije itd. Zaista koristan proizvod.

I zadnji proizvod freeman piling od šećera i aktivnog uglja, o ovom proizvodu sam takođe pisala. Za recenziju kliknite ovde. Ovo mi je omiljen proizvod ikada. Tako lepo očisti kožu i pore, da ja to vama prosto ne mogu opisati. Jednostavno ovaj proizvod morate kupiti i probati.

Hvala vam što čitate moj blog.
Moj instagram nalog OVDE

Share:

22 коментара

  1. Super favoriti :-) Sve zelim da probam :-) :-* jeleninkutak24.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlični proizvodi, morat ću probati neke od njih!

    redheads-diary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Slažem se za GR ruž :)Essence bronzere takođe volim :)

    ОдговориИзбриши
  4. I sama koristim ovaj Aurin highlighter i bas ga volim...I jedva cekam da u BiH dodju ovi GR tecni ruževi! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hajlajter je stvarno odličan, čim potrošim ovaj uzimam opet Aurin. :-)
      Mislim da su stigli ruževi u BIH, proveri na pijacama. :-)

      Избриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Super proizvodi,hitno moram da uzmem jedan Gr tačni ružOva boja je jako lepa,sjajno ti stoji!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Golden Rose tečni mat ruž je divan! Moram da probam ovu nijansu. :) http://makeupreporter.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Odlični favoriti! Fotografije su divne! :) Oduševljena sam tvojim blogom. ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

  9. Draga, jako lijep blog.
    Ako zelis mozemo da zapratimo jedna drugu, ako hoces zaprati me i ostavi komentar,kako bih uzvratila. :)

    www.bekleveer.com

    ОдговориИзбриши
  10. Aurini hajlajteri su odlični, ja trenutno koristim Moonlight :*

    ОдговориИзбриши
  11. Nice review!

    If You like folllow together, would be nice. So, You have new follower -> ME :)

    blog minimalissmo

    ОдговориИзбриши
  12. Hi Dear,

    I see you have a very nice blog. Very nice post ! It keeps my eye. I wish you all the best and keep working! Wish you success ! Anyway,I want to invite you on my blog www.madamedaria.blogspot.com, maybe you would like to follow each other ? If yes, just follow me and let me know quickly, i ll do the same asap. Best wishes / Daria

    ОдговориИзбриши
  13. Čestitke za gotovo potrošeni highlight! Na mome se jedva vidi nešto da ga koristim :) Doduše čekam i da malo potamnim jer mi boja ne odgovara još. Probala sam nekoliko Freemanovih maski koje me nisu previše oduševile, ali ovu crnu nisam. Baš bi voljela jer je svi hvale, ali nikako da naiđem na nju.
    Iva

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Ja baš dosta koristim hajlajtere, i još jedan mi je pri kraju. :-) Crna je super, više je kao piling, veoma lepo pročisti pore i koža bude mekana. :-)

      Избриши