Beauty UK Baked Blush HALO

Zdravo devojke!

Danas ću vam predstaviti po meni neizostavni deo svakog make up-a, a to je hajlajter. Zadnjih par godina hajlajteri su postali izuzetno popularni, i ne postoji savršen make up bez njih. Mogu biti u različitim forumulama, tečni, kremasti i praškasti. Ja posedujem sve sem tečnog. :D
Za danas sam odlučila da napišem recenziju za Beauty UK baked blush HALO, koji je ustvari namenjen da bude rumenilo, ali mu je primena u vidu hajlajtera. Ne bih mogla da ga izdvojim kao omiljen jer imam još 4 hajlajtera koja su mi takođe prelepa i obožavam da ih koristim.
Dolazi u veoma zanimljivom čvrstom kartonskom pakovanju koje se zatvara na magnet. Unutra se nalazi ogledalce. Proizvod sadrži 4,4 grama, a sastav možete pogledatai na sledećoj fotografiji.

Koristim ga od decembra meseca, kada sam ga uzela u Zagrebu u Bipi, za nekih 25 kuna, ako se dobro sećam, znam samo da je bio na nekom velikom sniženju a ja nisam  mogla da mu odolim. Inače mi je to bio prvi put da se susrećem sa ovim brendom, i moram vam priznati da ima veoma lep asortiman proizvoda.
Ja ga nanosim na vrh jagodične kosti, vrh nosa i iznad usne. U zavisnosti od toga sa čime ga nanosite zavisi i njegova pigmentacija. Ukoliko ga nanesem četkicom pigmentacija bude veoma suptilna ali i dalje veoma uočljiva, a ukoliko ga nanosim prstima dobijem ludački sjaj (to najviše volim za večernji look).
Veoma lepo se blenda, divno se stapa sa kožom i ne izaziva nikakve probleme na licu. Ono što mi se najviše dopada kod njega je to što veoma lepo ispada na fotografijama, lice deluje sveže i zdravo. Odgovara svakom tonu kože, sem izuzetno svetloputim, njima bi mogao poslužiti kao rumenilo. Po kvalitetu bih ga mogla porediti sa Aurinim hajlajterima.

Napravila sam jedan GIF kako bih vam pokazala njegovu pigmentaciju i sjaj.


Da li ste koristile nešto od Beauty UK, i kako vam se čini ovaj hajlajter?
Moj instagram nalog OVDE
Pozdrav
Jovana ♥

Share:

9 коментара

  1. Predivno izgleda!

    http://redheads-diary.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala puno na ovako divnom komentaru i na podršci. :-)
    Sad ću se učlaniti na tvoj blog. :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Htela sam da ga poručim preko Vininog sajta, ali ipak nisam, ne znam ni sama zbog čega. I dalje je na wish listi :)
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta" :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena na Vininom sajtu je malo jača. Ja sam ga platila oko 400din kad se kune prevedu u dinare. Ako budeš išla u Hrvatsku obavezno ga uzmi. :-)
      Pozdrav i za tebe, sad ću da čitam tvoj blog. :-)

      Избриши