essence noviteti jesen 2017

Saradnja sa mojim omiljenim brendom se i dalje nastavlja. Pre neki dan mi je stigao paket kojem sam se obradovala kao malo dete. U njemu su se našli essence noviteti za jesen/zimu 2017.god.

A šta sam to sve dobila, pogledajte...



Totalni hit ove sezone jesu metalik ruževi za usne. Kako su svetski brendovi izbacili ovaj tip ruževa, tako je i essence, što mi se izuzetno dopada jer idu u korak sa svima. Dobila sam dve nijanse, 04 mercury i 06 poison ivy.

Nijansa 04 mercury je nude, za moj tamniji ten je previše svetla, tako da mi ne stoji lepo, dok je 06 poison ivy fenomenalna maslinasta boja koja mi super pristaje. Iako nisam fan ovakvih nijansi, moram vam priznati da sam se baš iznenadila kako ovo fino izgleda na usnama.
Ovi metal shock ruževi dolaze u bočicama od 5ml, imaju precizne aplikatore i veoma prijatan miris. Tekstura im je malo gušća ali ne stvara velik osećaj težine na usnama.



Iz linije metal shock nam stižu i prahovi za nokte! Ovi prahovi daju noktima efekat ogledala i holo, u zavinosti koji izaberete. Moj je 01 mirror, mirror on the nail.
Priznaću vam da nisam znala da koristim ovu stvarčicu, mislila sam da je potrebna neka posebna baza i top coat, ali ne. Stavila sam ih na crveni gel lak i ispalo je veoma zanimljivo. Definitivno uzimam još koji!

Prva fotka je veoma malo praha, a na drugoj sam ga "momački" dodala. :)

Prismatic hololighter stick, hajlajter u stiku! Davno sam vam spominjala moj omiljen hajlajter iz essence kolekcije hidden stories, koji sam potrošila i bila tužna zbog toga, e pa konačno ima zamenu! Nijansa se zove 10 be unique be a unicorn.

Izuzetno kremast, prelepog holo odsjaja, totalni must have za obožavatelje hajlajtera na licu. 


Hladna nijansa, sa strava ljubičasto-plavim šimerom. Ovo obavezno morate da pogledate uživo, jer fotografija ne može to da dočara. ;)))


Stigle su nam i nove olovke za usne. Nijanse nisu kao prethodne ali su veoma slične. Svi smo kudili stare olovke koje su bile izuzetno suve, pa su valjda odlučili da ovima naprave teksturu kao prvim essence olovkama koje smo svi obožavali. Jednu nijansu sam dobila, a drugu sam kupila čim su se pojavili. Za cenu od 129rsd, tvrdim da nema boljih.


Novi ultra last instant color ruževi nam stižu u 10 nijansi, a ja sam dobila 05 so un-grey-tful. Prava jesenja nijansa, ljubičasta sa sivim podtonom, pomalo ona mrtva boja, i verujem da nije za svakog. Za ovaj ruž sam dobila sve pohvale. Tekstura je lagana i kremasta, trajnost je bolja u odnosu na ove stare ruževe.



Što se tiče proizvoda za oči, tu je nova maskara i ajlajner.
Već svi znamo da essence ima odlične maskare i ajlajnere, tako da o njima nema šta mnogo da kažem, sem da sam izuzetno zadovoljna. Pigmentacija ajlajnera je super, četkica lepa, tanka i precizna.

Da li ste isprobale novitete i šta vam se čini najzanimljvije? :)








Share:

8 коментара

  1. Jako interesantni proizvodi, draga moja! Obozavam essence i ovi proizvodi su ne odusevili! Pogotvo ruzevi, koji su brutalno dobri!

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Jedva cekam da probam :D
    xx
    http://www.glitterxgoth.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ja jedva čekam da isprobam onaj hajlajter u stiku i taj ljubičasto/sivi ruž (mislim da će odlično ići sa tom olovkom koji su nam poslali). :)

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam essence,proizvodi su super,veoma mi se svidja karmin kao i olovke :-))

    https://makeupislovee.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  5. Dopada mi se sve sto si dobila. Essence obozavam.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Essence je kozmetika koja ima dobar kvalitet,koja nije skupa i koja ima jako interesantna pakovanja!Zapratila sam tvoj blog, nadam se da ces i ti moj 😳
    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  7. Hi dear, I just found your blog. You're amazing. Follow for follow? I already follow you. <3

    ОдговориИзбриши
  8. Wow, this is very interesting to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?
    Its Pleasure to realize your blog.The above articles is relatively extraordinary, and I extremely enjoyed reading your blog and points that you expressed. I incredibly RCG Online Store

    ОдговориИзбриши