noviteti | kozmetikaiparfemi.rs

Zadnjih godinu dana imam saradnju sa Obradović AM company, i veoma mi je drago što se saradnja stalno obnavlja i nastavlja! Ovaj put sam dobila da biram proizvode iz njihovog asortimana, a odlučila sam se za one koje do sada nisam isprobala, kako bih unela što više noviteta u svoju makeup rutinu, a i prenela utiske vama!


U današnjem postu ću vam prikazati dva proizvoda, od brenda Ingrid, a to je ruž i baza za senku! S obzirom da sam ne tako davno isprobala njihove tečne mat ruževe, ovaj put sam se odlučila za klasične kremaste Wonder shine. Ruž dolazi u divnoj mat crnoj ambalaži i sadrži 4gr proizvoda.

 Nijansa 296 je divna neutralna boja mesa, idealna za svaki dan. Tekstura je izuzetno kremasta i lagana, a pigmentacija odlična. Ova linija ruževa u sebi ima sitan šimer koji se jedva primeti, tako da usne izgledaju vrlo hidrirano. Ruževe možete pogledati OVDE


Nijansa je nešto toplija u prirodni...

Baza za senku, dolazi u maloj teglici u koju stane 6,5gr proizvoda što je odlična gramaža! Nijansa je izuzetno svetla i hladnog podtona. Tekstura je veoooma lagana i hidrantna, i nisam sigurna da li bi odgovarala devojkama sa masnim kapcima. Posao baze jeste da drži senku na mestu i da pojača njenu pigmentaciju. Da li to ovaj proizvod radi? Da! Pigmentacija je vidno povećana, a senka mi ne mrda sa kapaka i ne razmazuje se.



Ako tražite dobru bazu za senku, preporučujem vam Ingrid, koju možete poručiti OVDE

Uskoro očekujte recenzije ostalih proizvoda, verujte mi da su vredni pažnje! ♥

Share:

4 коментара

  1. Odličan post!


    http://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ove proizvode ali su jako lepi!
    Ingrid ima savrsene proizvode, svi ih hvale i sigurno cu probati nesto od njih! :)
    Slike su jako kvalitetne!

    Novi post: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    ОдговориИзбриши
  3. Veoma interesantni peoizvodi, draga moja! Obozavam Ingrid kozmetiku, te mi se jako dopada boja ovog ruza, a i ova baza mi izgleda veoma efikasno. Odlicna recenzija.
    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши