Cubanita | essence

Nove essence kolekcija koju uskoro očekujemo u drogerijama u Srbiji jeste CUBANITA

Ova kolekcija je inspirisana Kubom koja se nalazi na Karibima. Cela kolekcija je urađena u tropskom dizajnu i vrlo je privlačna. Sadrži prave must have proizvode za ovo divno i tropsko leto :)
Iz ove kolekcije su me najviše privukla sledeća tri proizvoda koje sam morala da imam.

Prvi proizvod jeste banana puder. Već svi znate za šta služe banana puderi, i mislim da je ovo prvi drogerijski banana puder. Dolazi u slatkom pakovanju i sadrži 7grama proizvoda. Uz njega dobijate i sunđerčić koji je vrlo praktičan za baking metodu. Puder je vrlo kvalitetan i odlično hajlajtuje okoloočni predeo i neutralište podočnjake. Odlićan je za tamniji ten.


Drugi proizvod je hajlajter. Ko zna koliko sam vam puta spomenula da obožavam ovaj tip proizvoda...ne smem se više ponavljati. :D Slobodno mogu reći da je ovo jedan od najlepših hajlajtera koje sam probala. Zlatne je nijanse i sadrži sitne šljokice u sebi. Licu daje prelep sjaj i super se uklapa u topli podton. U zavinosti sa čime ga nanosite zavisi njegov intezitet, može biti veoma suptilan i ekstremno sjajan (u svakom slučaju meni se više dopada ova druga opcija, te ga ja nanosim ili pristima ili nekom gustom i tvrdom četkicom). Ogroman je i ima 20grama.



Treći proizvod, kojem sam se najviše radovala, jeste ink za obrve. U pitanju je sunđer koji je natopljen sa braon tečnošću. Proizvod je previše tečan i sporije se suši... ali to nije toliki problem koliko je problem nijansa. Predpostavljam da su hteli da ovaj ink vuče na pepeljasto, pa su malo preterali sa zelenom bojom. Ukoliko samo nanosite ink, postoji mogućnost da će vam obrve ispasti zelene boje. Jedino rešenje jeste da ga nanosite nakon što obrve iscrtate sa nekim drugim proizvodom (ja to radim sa olovkom) što opet nije praktično i ovaj proizvod onda nema svrhu. Dobra stvar je što ne spada lako, ja sam se čak kupala u moru sa njim nije se razmazao.


Celu kolekciju možete pogledati OVDE

Share:

8 коментара

  1. Essence je zaista odličan brend, ne sumnjam da su i ovi proizvodi odlični! Divan post, draga! ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/trikovi-za-bolje-stilizovanje.html

    ОдговориИзбриши
  2. Hajlajter izgleda predivno zaista! :)

    novi post: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Divna kolekcija! Proizvodi su prosto savršeni. Moraću da nabavim ovaj hajlajter! Inače fotke su prelepe, a recenzija odlična. ♡

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
  4. Essence je definitivno meni jedan od omiljenih drogerijskih brendova, upravo zato sto je odnos cene i kvaliteta savrsen. Nova linija proizvoda mi izgleda veoma simpaticno a proizvodi koje si ti predstavila izgledaju kao veoma koristni. Sjajn post.
    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  5. Wooow divna kolekcija!
    Jedva čekam da dođe na police naših drogerija. ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  6. Mnogo mi se svidja ova kolekcija <3 <3 Posebno banana powder, koji je ovih dana stalnona instagramu i svim beauty blogovima, deluje kao odličan prozivod, i baš zato moram ovih dana otići do lilija i kupiti ga, hvala na preporuci<3 <3 <3


    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  7. Odlična recenzija. Essence uvijek ima odličnih proizvoda u ponudi i veliki sam ljubitelj navedene kompanije. Prvi put sam na tvom blogu ali ne i poslednji. Pratim te, ako želiš uzvrati. ♥

    www.ccaammblog.blogspot.com

    ОдговориИзбриши