essence noviteti - summer 2017

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog. Prvo vam dugujem jedno izvinjenje što dugo nisam pisala, a to je iz razloga što sam počela da radim i veoma malo imam slobodnog vremena, ali se nadam da ću uskoro sve nadoknaditi.

Nedavno me je poštar obradovao sa jednim paketom, koji uopšte nisam očekivala, a iznenađenje je tek usledilo kad sam videla da sam dobila essence novitete. Već X puta sam pisala koliko volim essence, i radila raznorazne recenzije, tako da sam jedva čekala da isprobam proizvode koji su mi stigli.

Paket sadrži novitete iz dve aktuelne kolekcije, a u pitanju je kolekcija LIFE IS A FESTIVAL i NEXT STOP SUMMER. Sve proizvode sam isprobala i grupisala, pa ću vam preneti svoje utiske o njima.

Od proizvoda za usne sam dobila dva ruža i mat top coat. Ruž iz Life is a festival kolekcije je fantastičan! Izuzetno kremast, a neverovatno dobro pigmentovan i trajan, miriše na trešnju, na usnama se ne oseti. Po meni je ovo jedan veoma kvalitetan ruž koji morate imati!
Drugi ruž je zelene boje, ali da vas ne zbunjuje, ovaj ruž na koži menja boju u neutralnu. Podseća me na njihove stare karmine, ja bih ovo više nazvala balzamom u boji. Vrlo lagan i hidrantan, trajnost mu je mana.
Mat top coat mi je veoma zanimljiv novitet. Nanosim ga na ruž sa četkicom za karmin, efekat je odličan, ruž matiran a ne postoji onaj osećaj težine kao kod klasičnih mat ruževa.

Paletica za oči iz NEXT STOP SUMMER kolekcije je preslatka, nijanse su vrlo nosive i za svaki dan. Sve su šimeraste i pomalo se truse. Mogu da se koriste sa suvom ili mokrom četkicom, svočevi su urađeni sa suvom četkicom.
Jumbo senka u olovci, nijansa divna, prelepo izgleda na očima, no ova senka je masna, tako da ukoliko već imate masne kapke mislim da vam neće odgovarati.


Tetovaže su preeeekul! 

I za kraj tu su i papirići za matiranje lica, u pakovanju ih ima 50 komada, pakovanje je izuzetno malo tako da je zgodno za torbu. Oni idu sa mnom svuda jer sam masnokožac i dobro su mi došli :D

Da li ste probali neke novitete, i kako vam se čine ove kolekcije?

Share:

8 коментара

  1. Pitala sam se gdje si i ne znaš kako me obradovao tvoj post! Drago mi je što si se vratila! ♥♥♥ Inače, obožavam essence, svi njihovi proizvodi su mi vrh. *----*

    INTERNACIONALNI GIVEAWAY -> https://innisall.blogspot.com/2017/07/international-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Manjak slobodnog vremena, i totalno sam zapostavila blog, potrudicu se da pisem cesce :)) ♥♥♥

      Избриши
  2. Ja sam bas juce kupovala essence proizvode i naisla sam na ovaj top coat za matiranje, svi ostali proizvodi iz ove kolekcije su bili rasprodati i to me je najvise rastuzilo jer nisam stigla da ih isprobam.
    Odlican post, slike su jako lepe i kvalitetne!

    Pogledaj moj novi post ako zelis: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Jao blago se tebi, da barem mene netko tako obraduje 😏
    Noviteti mi se jako svidaju, obozavam kod essenca to sto uvijek imaju nesto novo :)
    Odlicno si sve napisala i uslikala :)

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Predivni proizvodi, paleticu senki i jumbo olovku cu probati definitivno :)

    https://lamiastoria95.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Ženo, obožavam tvoje svočeve senki :) red je bio da se vratiš :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши