Essence camouflage full coverage korektor

Zdravo devojke, i dobrodošle na moj blog.

Nedavno je essence u svoj asortiman ubacio mnoštvo zanimljivih noviteta, a između ostalog i novi tečni korektor, koji mnoge blogerke upoređuju sa Catrice tečnom kamuflažom. S obzirom da u mom gradu ne postoji DM drogerija i nije mi dostupan Catrice, odlučila sam da isprobam ovaj Essence korektor.

Korektor dolazi u vrlo simpatičnoj ambalaži, primamljivoj, i ne deluje toliko tinejdž kao neki njihovi proizvodi, već se vidi da je reč o veoma kvalitetnom proizvodu. Bočica sadrži 5ml proizvoda, a cena je 349,00 rsd, što je vrlo povoljno.

Tekstura korektora je gušća (gušća nego Aura correct me), vrlo kremasta ali ne i teška, tako da će okoloočno područje izgledati vrlo prirodno.

Korektor dolazi u 2 nijanse, 05 ivory i 10 nude. Ja sam uzela 05 jer volim da korektore koristim ujedno i za hajlajt. Ova nijansa ima roze podton što morate da uzmete u obzir ukoliko biste ovaj korektor koristili i za prekrivanje nepravilnosti na licu.

Što se tiče prekrivne moći, ona je po meni srednja, veoma lepo će prekriti tamne kolutove, osvežiti deo oko očiju i zbog toga ćete izgledati odmorno i sveže.

Korektor će naglasiti borice, ali meni se to sa svakim dešava, tako da to ne mogu da mu navedem kao manu. Postojanost je višečasovna, tako da je meni ovaj korektor idealan za noćne izlaske i svečanosti jer znam da će da stoji na svom mestu.

Da li ste probale ovaj korektor, i kakav je vama u odnosu na Catrice, ukoliko ste probale oba?

Pozdrav do sledećeg posta
xoxo


Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon powershot a3300is**

Share:

8 коментара

  1. Meni je odličan!
    Apsolutno najbolji tekući korektor koji je Essence do sada izbacio. ☺
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман14. мај 2017. 19:42

    Nisam imala priliku probati, ali razmislit ću još o njemu! Nekako uvijek ciljam na "teške" korektore s velikom prekrivenosti!

    Klaopsia - novi beauty haul, rosegal...

    ОдговориИзбриши
  3. Cula sam da je jako slican Catrice kamuflazi, tako da bih volela da ga isporbam :)

    ОдговориИзбриши
  4. I ja sam cula da je slican Catrise-u, medjutim, za sada koristim correct me od Aure i ne kupujem novi dok da ne potrosim :D
    Pratim te :)
    limitededitionlady.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Meni je on super, mislim da sam istu nijansu imala, takodje mi je naglašavao borice, imam suvo područje ispod očiju , odličan post :)
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Ovaj post ce mi biti od koristi zato sto sam upravo potrosila svoj korektor.Najverovatnije cu kupiti ovaj.Zaista mi se svidja tvoj blog i nacin pisanja.Zapratila sam te.Pogledaj moj blog i uclani se ako ti se dopadne.Novi post je objavljen:http://anastasijakostic.blogspot.rs/2017/06/simple-outfit-red.html

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam još probala sa korektorima ali definitivno kada probam kupujem ovaj. Baš mi je onako ekstra sada znam koji ću kupiti kada počnem sa korektorima.
    Nova sam na blogu,volela bih kada bi mogla da pogledaš moj novi post ukoliko želiš. Hvala puno!♥
    link --- http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/pocnite.html

    ОдговориИзбриши