Ingrid tečni mat ruževi

Nedavno sam sklopila i drugu saradnju sa Kozmetika i Parfemi. Ukoliko ste propustilli našu prvu saradnju, preporučujem vam da bacite pogled OVDE.

Na sajtu kozmetikaiparfemi.rs su se od skoro desile novine, kao prvo je promenjen izgled sajta, sada je sve modernije, lakše za snalaženje i postoje određene kategorizacije, tipa najprodavaniji proizvodi koja je po meni vrlo korisna i zanimljiva jer tako vidim šta devojke privlači!

Osim toga, na sajtu su se našli noviteti što se tiče kozmetike, tečni mat ruževi, gelovi za obrve, obični mat ruževi, itd. Asortiman pogledajte OVDE.

Danas sam odlučila da vam predstavim po meni najzanimljvije novitete, a to su svakako tečni mat karmini, koji su totalni must have, i nema devojke a da ne poseduje barem jedan.
Kao što i sami možete da vidite ambalaža je vrlo zanimljiva i privlačna, a u njoj je spakovano čak 7ml proizvoda, a cena je prava sitnica, svega 375,00 dinara, što je u odnosu na ostale brendove koji imaju tečne mat ruževe vrlooo povoljno!

Prećiću na bitnije stvari, a to je pigmentacija, trajnost i osećaj na usnama.
Pigmentacija je vrlo dobra, po meni bolja nego kod Aurinih ruževa (konkretno najtamnija nijansa 107, dovoljan je jedan sloj da bi boja ostala ravnomerno ali ukoliko želite da bude intezivnija moraćete da nanesete 2 sloja). Struktura je nešto laganije i tečnija, mogla bih čak reći da je ruž vodenast, prelepo se razmazuje a osećaj na usnama nije ni malo težak, čak šta više nemam onaj težak i zacementiran osećaj.
Trajnost je negde srednja, ruž može da izdrži par pića, dok kod jela se već skida sa sredine usana, no meni je to tako sa svakim tečnim ružem, tako da ovo ne bih navela kao manu.

Nijanse koje sam ja uzela su 101, 103 i 107, a na sajtu možete pronaći još 5 nijansi! Klik OVDE.

101 topla nude boja, moj favorit. Vrlo nosiva boja za svaki dan.
103 klasična ciklama nijansa
107 nijansa na sajtu izgleda kao tamno ljubičasta, no u prirodi ona vuče na bordo, tamnu boju vina. Vrlo lepa nijansa, divno izgleda na punijim usnama.

Četkica je vrlo precizna i laka za korišćenje, tako da vam neće biti potrebna dodatna četkica, sa ovom možete lepo da uokvirite usne i onda ih popunite.



Moja ocena je 10, i nadam se da će biti više nude nijansi pošto ja njih obožavam i idu uz mene.


Pratite moj blog jer vas uskoro očekuje recenzija još jednog vrlo zanimljivog noviteta sa K&P.


Share:

17 коментара

  1. Svi izgledaju predivno, a moj favorit je nijansa 107 :) Zapratila sam te, uzvrati, bilo bi mi drago. Magični Svet Lepote

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, divna je nijansa, malkice tamnija je uzivo. Uzvratila sam ti ;)

      Избриши
  2. Prije svega, čestitam ti na drugoj saradnji. Ja sam djevojka koja u svojoj kolekciji uglavnom posjeduje mat ruževe. Meni se baš dopada 103 nijansa, ali su i druga dva prelijepi. Odličan post❤
    Ako želiš, zaprati me :)
    https://nadjaasdiary.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Super pitanje, zaboravila sam to da spomenem u postu! Prijatan je, vrlo sličan GR ali malo manje intezivniji. :)

      Избриши
  4. Imas prelepe usne, trebala bi da budes model za sve njihove ruzeve i da onda lepo vidimo sve nijanse kako stoje, a ne onako ocekujes kao npr ljubicastu 107-cu a ono boja uopste nije takva..Htela sam 106-cu ali sad kad vidim da boje nisu kao sto su stavili na sajtu, strah me da bacim pare majkemi... Mislim da bi trebali da te angazuju za sve ruzeve! Apel! :D ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na ovako divnom komplimentu! Ja najvise i volim da radim recenzije ruzeva.:) Sigurno se neces pokajati ako uzmes neki ruz, vrlo su kvalitetni. :)

      Избриши
  5. Hvala ti puno na komentaru na mom blogu :) . 107ca izgleda savršeno !!

    ОдговориИзбриши
  6. Imam 100,102 i 106,ali cu morati i ovu 103 da kupim. Odlicna recenzija,sve ti nijanse prelepo stoje.Imas predivne usne.

    ОдговориИзбриши
  7. Da li si koristila neku olovku ili je to samo ruz? Htela bih da uzmem 101, 105 i 107 pa ne znam koje olovke da uklopim uz njih.

    ОдговориИзбриши