INGRID Smoothing & Mattifying baza za sminku

Što se mene tiče prajmer, je obavezan deo svakodnevne rutine šminkanja. Ukoliko me pratite, sigurno ste pročitale moj post o zelenoj Ingridovoj bazi, u parfimeriji sam isprobala tester ove silikonske baze/prajmera, i ja sam morala da uzmem da isprobam jer mi deluje mnogo bolje.
Recenzija za zelenu bazu KLIK
 Ovaj prajmer je na bazi silikona, dok zeleni to nije. S obzirom da je u pitanju silikonski prajmer, nakon mazanja na koži ostaje svilenkast film, koža postaje izuzetno baršunasta, mekana i puder preko nje savršeno "leže".

Ova baza je posebno namenjena za ublažavanje pora na licu i nekih sitnih nepravilnosti, podloga je namenjena svim tipovima kože, ali bih ja više rekla da je idealna za masnu i kombinovanu jer matira kožu, i ukoliko imate već suvu kožu može doći do dodatnog isušivanja i koža će zbog toga loše izgledati. To naravno možete izbeći ukoliko suvu kožu pre toga dobro hidrirate.

U uputstvu stoji da se baza nanosi na vlažnu kožu, iskreno, probala sam i na vlažnu i na potpuno suvu, meni je efekat isti.

Ako ste se pitali kakav je to efekat, e pa evo: koža je izuzetno mekana i glatka, pore su zaista umanjene (izuzev onih džinovskih kojima nema pomoći), šminka lepše legne na lice i duže traje, nema razmazivanja, i vrlo bitna stavka jeste da je koža zaista matirana.

Proizvoda ima 30ml što je super, trajaće sigurno godinu dana jer vam za celo lice dovoljna jedna pumpica, a cena je 695,00rsd, verujte mi da se svaki dinar isplati dati za ovu silikonsku bazu!
Sastav:

U ponudi postoje još dve baze, a možete ih pogledati ovde


Dođite da se družimo na instagram*

Fotografisano sa Canon powershot a3300is*

Moja FB stranica OVDE










Share:

11 коментара

  1. Imam i dopada mi se :)
    Imam suvu kožu, i ne isušuje je dodatno, čak puder mnogo bolje izgleda na licu otkako koristim bazu. :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  2. Wow girl, I loooove it! Cute post ❤

    FOLLOW my blog! Maybe we can follow each other. Please let me know!
    ❤ MARY MARÍA STYLE ❤

    ОдговориИзбриши
  3. Imam je i koristim je na svakodnevnom nivou.. Obozavam je <3

    ОдговориИзбриши
  4. Jovana draga, sjajan post! Obozavam ingrid prroizvode, doduse do sada nisam imala prilike da isprobam ovu bazu. S obzirom da odgovara svim tipovima koze mislim da bih defintiivno trebala da nabavim za sebe! Odlicna recenzija!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno. Odlicna je baza, ja je stavljam obavezno pre svakog sminkanja, nekad je cak kombinujem sa zelenom. :)

      Избриши
  5. Great review! Nice post (:

    CM | XIII.

    ОдговориИзбриши
  6. Koristim istu bazu I mogu reci da sam prezadovoljna. Inace imam normalan tip koze, nemam prosirene pore , ali bazu volim da koristim jer mi puder mnogo lepse izgleda lice je blurovano ! 😊❤

    ОдговориИзбриши