RICH Pure Luxury | Unitech hair and beauty

Nedavno sam ostvarila saradnju sa Unitech d.o.o., ukoliko niste čuli za njih a verujem da jeste, preporučujem vam da posetite njihov sajt i pogledate širok asortiman proizvoda. Brendove koje oni prodaju su Bed Head (ranije sam koristila mnoge njihove proizvode i fenomenalni su), Rich ( o kojoj ću vam ja danas pisati), Alterego, Catwalk, City color šminka itd.

Na testiranje su mi stigli šampon i tretman i to full size što je vrlo pohvalno.

Šampon je formulisan tako da štiti vašu boju kose i ujedno je i neguje. Na bazi proteina je i to pšeničnog, kukuruznog i soje, a takođe je obogaćen sa arganovim uljem. Za ovaj šampon proizvođač navodi da je bez silikonskog ulja, sulfata i parabena, no sastav kaže drugačije, a to je da ovaj šampon sadrži mnogo sulfata, što nekome neće prijati.
Nikada ne obraćam pažnju na sastav i jednostavno koristim ono što mi prija, a ovaj šampon je ispunio moja očekivanja. Vrlo je guste strukture, miris je divan i čist, a kosu pere odlično. Sa njim mi se kosa masti na 5 dana. Nakon pranja kosa je vrlo mekana, lako se raščešljava, dobro je oprana i vrlo je lagana, što je meni veoma bitno jer imam gustu i tešku kosu.
Proizvod sadrži 250ml, a možete ga poručiti OVDE

Sa tretmanom je priča nešto drugačije... Miris je blago reći fantastičan i zadržava se dugo u kosi, ali meni ovaj tretman jednostavno ne prija kada ga koristim po uputstvu jer mi mnogo "udrveni" kosu.
Tretman štiti kosu od uticaja toplote prilikom stilizovanja i od štetnog uticaja hemijskih tretmana. Koristi se 2-3 puta nedeljno, tako što ga nanesete na vlažnu kosu i ostavite da deluje 10-15minuta.
Mnogo bolji efekat sam dobila tako što sam radila dubinsku hidrataciju sa ovim tretmanom. Kosa je nakon njega vrlo lepo složena, mekana, i vrlo lepo se stilizuje. Tretman sadrži 200ml.
Tretman možete poručiti OVDE 

Sastav ova dva proizvoda:


Share:

3 коментара

  1. Interesting product. I didn't use it but I like it.
    It looks so useful.
    Great review.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam koristila njihove proizvode, deluju zanimljivo. Dopada mi se izgled pakovanja. Odlican tekst! :)

    makeupreporter.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман19. март 2017. 15:35

    Baš interesantno, mogu ti reći! Nikad nisam probala njihove proizvode i nisam sigurna da ih prodaju tu kod nas, ali drago mi je da si ih se ti domogla kroz suradnju, čestitke! Zapratila sam te.

    kalxpsia.blogspot.com

    ОдговориИзбриши