Nivea Micelarna voda

Odlučila sam da isprobam sve drogerijske micelarne vode koje postoje kod nas, pa je tako na red došla na testiranje Nivea micelarna voda. Postoje dve verzije, a to je za normalnu i za osetljivu kožu.

Pakovanje je standardno od 400ml, a cena je 385,00 dinara (trenutno u Liliju na sniženju)

NIVEA micelarna voda za normalnu kožu čisti, uklanja šminku sa lica i područja oko očiju i hidrira. Moj utisak je da je ovo jedna od boljih drogerijskih micelarnih voda, mnogo bolje skida šminku u poređenju sa Byphasse i Mixa, vrlo je slična sa Garnier.
Ono što je najbitnije ne postoje iritacije nakon nje, i sa očiju skida šminku bez problema i peckanja. Miris apsolutno nikakav nema.
 
Ova micelarna voda je obogaćena sa vitaminom e koji je vrlo pogodan za našu kožu.

Sastav:

Da li ste je isprobale i kakav je vaš utisak?
 
Ocena 9/10

Share:

10 коментара

  1. Super recenzija...Planiram da isprobam ovu micelarnu što pre :-)


    https://my-kind-of-beautiful.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Kratka recenzija ali sadrzajna. Ja sam veliki fantakim micelarnih voda tako da se uvek obradujem citanju postova upravo na tu temu. Meni je ova micelarna voda jedna od omiljenih, te i sama planiram d apisem recenziju na temu iste.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Slike su odlične , to kao prvo,a kao drugo odlično si sastavila ovo,taman sam se premišljala da li da kupim ovu micelarnu vodu,sad sam ubeđena da ću je probati tako da tenk ju haha <3 <3

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam Niveinu probala , a kao i ti isprobavam sve drogerijske u pokušaju pronalaženja najbolje.
    Isprobah Byphasse, Garnier a i Avonovu... Byphasse mi je najgora od ovih a Garnier najbolja... Čekam da potrošim Byphasse pa idem na sljedeću, a sad si me zainteresovala za ovu Niveinu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom, sigurna sam da ce ti se Nivea dopasti. Trenutno je na snizenju u Roda marketima, nekih 370dinara je :)

      Избриши
  5. Videla sam da je na popustu, moram da je kupim. Zaprati me ako ti se svidja moj blog http://svetlepotebyandjela.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши