Essence Colour & Care | review

Pre neki dan je počelo essence sniženje, koje je kasnilo gotovo mesec dana. Mogle ste da primetite da su štandovi već duže vreme prazni a to je iz razloga što se menja distributer za Srbiju. Na sniženju se trebalo naći brdo proizvoda, no kod mene sam pronašla samo lakove, par ruževa, i senke u fazi raspada. Nisam mogla da odolim, pa sam uzela ove preslatke lakove iz Colour & Care linije.

To je linija lakova pastelnih boja (ima ih ukupno 5, ali su kod nas uvežene samo ove 3 nijanse), svi lakovi su 2 u 1, odnosno, daju noktima prirodan izgled i još ih učvršćuju i sprečavaju krzanje.

Lakovi sadrže po 10ml, a cena im je 129,00 dinara. Opšti utisak je da su lakovi vrlo dobri. Imam poprilično loše nokte, u smislu da iako ih pripremim za mazanje, lak mi stoji jedva 2 cela dana, a treći je već za skidanje. Često mi se dešava da mi lak ispadne i posle prvog pranja ruku i sudova, no sa njima se to ne dešava. Lakovi imaju visok sjaj, bukvalno izgledaju kao gelirani. 


02 I care for you, kajsija nijansa, maže se lepo u 1 sloju.

03 Happy nails, meni omiljena nijansa, nežna boja lavande, vrlo kreč nijansa.

04 lean on me, prelepa nežna nijansa, ali ju je potrebno namazati u 2 sloja jer neujednačeno ostaje i vide se linije.

Četkica je fenomenalna, široka i u jednom potezu ostavlja lak.

Po meni su ove nijanse must have za predstojeće proleće, a ja vam preporučujem da odete do Lilly drogerije i ugrabite nijansu koja vam se dopada. ♥

Pozdrav do sledećeg čitanja.





Share:

4 коментара

  1. Do sada nisam koristila ove proizvode ali sam dosta citala o njima tako da mi je drago sto vidim post na ovu temu. Odlicna recenzija.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, preporučujem ti da ih isprobaš, osim što na noktima deluju vrlo lepo, oni takođe ih i neguju. :)

      Избриши
  2. Prelepne mlecne neutralne nijanse :) Obozavam ovakve za prolece :)

    ОдговориИзбриши