Utisci o Balea proizvodima II deo

Zdravo devojke, dobrodošle na moj blog, i hvala vam što ga čitate.
Došao je na red i drugi deo posta o Baleinim proizvodima. Ukoliko niste pročitale prvi deo, kliknite ovde. U prvom delu su bili grupisani proizvodi za negu kose, a u ovom će biti od svega po malo. Odmah moram da napomenem da to što meni neki proizvod ne odgovara ili odgovara, ne znači da će i vaše iskustvo biti isto, stvar je vrlo individualna, i to morate uzeti u obzir.
Krenuću od proizvoda za lice...

Balea tonik sa salicilnom kiselinom, jeste tonik koji se bori protiv mitisera, akni i sebuma. Ovaj proizvod sam već spominjala u jednom postu, ali ću i ovde napisati... Ostavlja lepljiv osećaj na licu, i u početku mi je iritirao kožu i prestala sam da ga koristim. Jedino što mi se kod njega dopada za sada jeste to što lepo pokupi ostatke šminke. Odlučila sam da mu dam još koju šansu, a vi ćete biti obavešteni ukoliko promenim svoje mišljenje o njemu.

Balea kompaktni puder sa salicilnom kiselinom, iz iste kolekcije kao i tonik, dakle trebalo bi da rade sve što i tonik i ostali proizvodi iz te kolekcije za negu problematične kože. Moj puder je u nijansi 10, to je najsvetlija nijansa. Ovaj puder koristim negde od februara i dopada mi se. Veoma lepo matira kožu, prekrivna moć mu je srednja, i procenjujem da bi se mogao nositi i samostalno. Ima veoma jak miris salicilne kiseline i zbog toga se dešava da počnem da kijam jer mi uvek upadne prah u nos dok fiksiram tečni puder. Preporučujem vam da probate ovaj proizvod.

Balea teint perfection prajmer za lice, na bazi silikona je. Spominjala sam ga u postu o proizvodima koji mi se ne dopadaju, ukoliko ste ga propustile klik ovde. Opet ću spomenuti, ne primećujem da popunjava pore. Ostavlja lep film na koži i puder lepo legne preko njega... Ne zapušava mi pore, i sigurno ću ga iskoristiti iako ne radi to što treba da radi.

Balea gelovi za tuširanje, verovatno ne postoji osoba koja ih nije isprobala. Veoma su povoljni, imaju velik izbor mirisa i svako će sebi naći omiljen. Meni su ovi gelovi veoma prijatni, ne isušuju mi kožu i ne stvaraju neke iritacije. Koliko je neki gel za tuširanje dobar znam po tome da li je dobro skinuo sloj stika/dezodoransa ispod pazuha, a ovaj gel to upravo ćini.

Balea krema za samopotamnjivanje, imate ceo post posvećen ovoj kremi i Alverde kremi, pa ga pročitajte ovde ukoliko vas ta tema zanima.


Balea pena za brijanje. Nisam ranije koristila ovaj tip proizvoda, mada realno ni ne vidim neku potrebu za ovim proizvodima. Veoma je prijatna za kozu, ima divan miris, i ostavlja kožu mekanom... DM Srbija je na svom instagram profilu napisao da sa ovim proizvodom možete da skidate i fleke sa odeće, to ću morati da isprobam...

Za kraj sam ostavila ebelin sunđer za piling i masažu lica, o njemu je dosta pisano na blogovima, i slažem se sa većinom blogera da je veoma korisna stvarčica. Trenutno ga koristim za čišćenje četkica za šminkanje. U svrhu pilingovanja lica ga koristim sa gelovima koji lepo pene. Veoma je mekan, a opet dovoljno čvrst da odradi blagi piling kože.

Dođite da se družimo na instagram*

Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***


Share:

19 коментара

  1. Fotke su predivne. Neke proizvode sam probala, a ove koje nisam voljela bih. Sjajan post!♥

    76# positivethoughts5.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Slazem se za prajmer i gelove za tusiranje, a puder cu def morati da kupim!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Puder me je bas iznenadio. Pokušala sam samostalno da ga nosim i baš dobro prekriva.

      Избриши
  3. Анониман9. јул 2016. 15:31

    Dobar post i ja ču uskoro neke baleine proizvode recenzirati. Neki stvarno zasluzuju to. Pozz

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман9. јул 2016. 15:31

    Dobar post i ja ču uskoro neke baleine proizvode recenzirati. Neki stvarno zasluzuju to. Pozz

    ОдговориИзбриши
  5. Puder mi deluje bas zanimljivo,moracu da ga probam...Odlican post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Ovaj Bela puder mi je jako zanimljiv,veruje da je takodje i jeftin.Posto si rekla da je dobar onda cu ga probati kada potrosim svoj Rimmel Stay Matte :)
    Pogledaj moj novi post i horoskopu ako zelis <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Svaki put kada sam u dm-u vidjela taj puder, malo ga samo pogledam i planiram kupiti kada malo procitam recenzije, ali odma zaboravim na njega. Nisam vidjela da je za problematicnu kozu, tako da mislim da cu ga ipak presociti jer nemam takvih problema sa licem :)
    Gelovi za tusiranje su mi dobri, iako se miris bas i ne zadrzava, ali ima dosta izbora :)
    Pjena za brijanje mi je odlicna!! Ali ne ova, vec ona neka kao druga linija, sa ljubicastim cepom. Predobro! Obozavam to koliko se pjeni i kako lako prekrije sve sto planiram brijati, a miris... Presavrsen :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da neće smetati salicilna kiselina čistoj koži. Za gelove se slažem, miris se uopšte ne zadržava, šteta, jer zaista predivno mirišu.
      Ta pena je valjda LE, moraću je probati. :-)

      Избриши
  8. Volim Baleine proizvode jer su odlični a povoljni, baš mi se sviđa izgled tvog bloga, sve pohvale za to! :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/07/noviteti.html

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман11. јул 2016. 14:45

    Divne fotke! :D Nazalost,nista od ovog nisam koristila,ali zvuci zanimljivo!

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман13. јул 2016. 11:10

    Odličan blog jako nam se sviđa
    dobra tema za blog

    zelis follow-follow reci mi u zadnjem postu da ti uzvratim ☺♥

    anastazijaiemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши