Gliss hair repair - Oil Nutritive

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog. Hvala vam što ga čitate.
Listajući svoj blog sam shvatila da imam veoma malo postova o nezi kose, pa sam odlučila da vam uradim par takvih postova, a prvi će biti o mom omiljenom proizvodu za kosu, a to su Gliss prskalice, odnosno, balzami u spreju. Ako me pratite na instagramu, tamo ste mogle videti da sam kačile neke dve prskalice, i tamo sam napisala da ih koristim već 7-8 godina, ako ne i više.
Sećam se kao juče da je bilo, išla sam u osnovnu školu, i sa majkom sam išla do drogerije da kupimo šampone i tuširalice i tamo smo videli Gliss Kur proizvode, tada su se prvi put pojavili na našem tržištu, i uzele smo masku i balzam u spreju, i ja ih od tada stalno koristim.

Tokom godina sam najviše koristila onu 19 total repair, mislim da im je to i prvi sprej. Onda mi je dosadio taj miris i počela sam da uzimam prskalice iz drugih kolekcija. Moram vam reći da su one meni sve super, ali se oseti mala razlika... Proizvod koji ću vam danas recenzirati bih mogla da izdvojim kao najjaču gliss prskalicu, a onda ide 19 totail repairSve te prskalice su ustvari balzami u spreju koji služe za lakše raščešljavanje kose, da omekšaju kosu i daju joj sjaj i neguju već zdravu kosu, što potpisujem. Na pakovanjima će često pisati da regenerišu kosu i iskrzale krajeve, ali je to nemoguće da uradi bilo koji proizvod, za to služe makaze!

Ovaj proizvod (a i svi ostali) sadrži silikon u sebi, i to na drugom mestu, što znači da štiti i od toplote, fena, pegle, spoljašnjih faktora itd.
Na ambalaži lepo piše i da sadrži 8 ulja i keratin, i on to zaista sadrži i to dosta, pogledajte sastav:

Kako se koristi ovaj sprej? Ovaj sprej se koristi nakon pranja kose, kada kosu isfrotirate, promućkate ga i na mokru kosu ga naprskate, sačekate minut dva, i potom raščešljate kosu i sušite.Ne ispira se.
Sadrži 200ml proizvoda, u proseku mi traje 6 meseci, a cena varira od 250,00 din do 500,00 din. Ja sam ovu kupila u Rodi na sniženju za 270,00 din.

Da li ste probale Gliss balzame u spreju i kakav je vaš utisak?


Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

11 коментара

  1. Koristim Gliss crnu prskalicu. I maska i regenerator u spreju iz te linije su odlični. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super je ppost, ja volim da koristim i gliss sampone, ali sve im je odlicno.
    Po meni miriisi su im preeedivni ;-)
    Novi post na mom blogu ---------> janaxxbhdreamers-coul.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ja isto obozavam gliss prskalice, imam dvije, jedna je za sjaj, a druga, neka roza bocica ne mogu da se sjetim. Odlicne su i jako sam zadovoljna. Imam i masku za kosu, takodje je odlicna. Svaka cast za post, nadam se da ces pisati jos postova o njezi kose :)

    Na mom blogu je post Neasfaltirani putevi, ako zelis da ga pogledas, samo klikni na ime posta :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I maske sam godinama koristila, sada sam ih zapostavila, ali planiram uskoro da im se vratim. :-)

      Избриши
  4. bende kullanmış ama memnun kalmamıştım. elsevin yağını tavsiye edebilirim... sevgiler...
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ОдговориИзбриши
  5. Probala sam ovo i malo je reći da sam oduševljena. Divan post! ♥

    Novi post na mom blogu -> http://innisall.blogspot.com/2016/07/mini-zaful-haul-review.html

    ОдговориИзбриши
  6. Ne volim bas Gliss sampone za kosu jer mi je previse maste, zbog toga nisam niti druge proizvode probala. Ali mislim da cu sada pogledati ulje za kosu, posto je ljeto i treba mi nesto jako dobro da zastitim kosu :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da ti samponi ne odgovaraju zbog silikona koji ide na teme, ulje ih takodje sadrzi ali se ne nanosi na teme nego samo na krajve. :)

      Избриши