Avon Perfectly Matte ruževi

Zdravo :)

Skoro ste mogle čitati recenziju jednog Avon proizvoda, ukoliko niste, klik ovde, a i danas ču vam predstaviti još jedan Avonov proizvod, koji je već par meseci na našem tržištu a ja sam se tek sada setila da ga isprobam... Ne znam zašto mi je toliko vremena trebalo da poručim ove testere. Dakle danas vam pišem o mat ruževima koji su totalni must have. Ja sam poručila 5 testera, ali su mi stigla samo 4, jednog nije bilo kaže AD, ali nema veze, iskreno se ni ne sećam koja nijansa fali. :D
Update: Avon dama mi je dostavila i 5. ruž, a u pitanju je nijansa posh petal. Na fotografiji ispod ga nema jer sam u međuvremenu koristila ostale karmine i sve je izmuljano i jednostavno nije za pokazivanje.
Sve ove nijanse koje sam poručila su mi u katalogu izgledale kao nude, i baš sam se iznenadila sa dve boje pošto su malo jače i uopšte nisu izgledale kao u katalogu.

Očekivala sam da će biti dosta suvi, međutim veoma su kremasti i ne isušuju usne (mada ja nemam problem sa isušivanjem usana jer ih prethodno dobro hidriram). Pigmentacija zavisi od nijanse, najlošije je pigmentovana nijansa perfectly nude što ćete i videti na fotografijama. Trajnost je super, izdržaće par sati i hranu i piće, upravo testirano sa tortom :D. Samo pakovanje ovih karmina je prelepo, imala sam priliku kod AD da ih pogledam, pakovanje je klasično ono za Avon karmine ali je urađeno od mat plastike tako da ćete ih lako razlikovati od standardnih ulta color karmina. Puna cena je 600 dinara, duplo više u odnosu na golden rose mat karmine, ali su često na akciji i za 350 dinara. Ukoliko ne možete da se odlučite za nijansu, poručite kod svoje avon dame 5 testera karmina (bilo kojih) za 100 dinara. Testeri jesu veoma mali, ali imate za barem 10ak nanošenja, što je sasvim dovoljno da utvrdite da li vam se nijansa dopada i da li vam uopšte stoji. 

***Sve nijanse su namazane u 1 sloju.***
Perfectly nude je nijansa za koju sam očekivala da će mi biti favorit, ali nije tako, loše je pigmentovana, i ne pomaže ni više slojeva staviti. Boja kao boja ja zaista perfekcija, totalno nude, boja svetle kože, ali ne ostaje ujednačeno. 

 Au naturele je nijansa koja je slična mojim prirodnim usnama, veoma lepa, ujednačeno ostaje, pigmentacija joj je super, preporučujem.

Posh petal je prava lila barbie nijansa, meni se dopada iako je previše hladna za moj ten. Takođe se lepo maže i dovoljan je jedan sloj.

Pure pink je moj favorit! 

Peach flatters je  crvenkasta nijansa sa primesama ciklama boje. Veoma je lepa, ali meni se ne dopada kako mi crvenkaste nijanse stoje. Isto se super maže.

Da li ste probale ove ruževe i kakvi su vaši utisci?
Planiram da poručim i testere preostalih nijansi.

Pozdrav do sledećeg posta.

Share:

10 коментара

  1. Svi prelepo deluju!Retko kad naletim na neku kolekciju u kojoj mi se svidja bukvano svaka boja koju sam videla...Odličan post,super fotografije!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Jao kako su divni! I meni se pure pink najviše dopada (na tvojim slikama, naravno, jer ga nemam). ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaa. Slažem se za pure pink, najlepši je a i najlepše mi stoji. :)

      Избриши
  3. Boze kakvo divno pakiranje, preslatko!
    Najvise mi se svidaju zadnje dvije nijanse ( na usnama )
    Predivne su :)

    http://myfirsttextvm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Your blog is lovely and have great products!
    I am following you and would love for you
    to follow back.
    Best wishes, Mimi
    http://inmyprimetime.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Peach flatters mi je najlepsa i odlicno ti stoji samo da znas :)

    ОдговориИзбриши