Proizvodi koji mi se ne dopadaju #2


Ćaos devojke.
Došao je red na drugi post u kojem ću vam pokazati proizvode koji se meni ne dopadaju, ne odgovaraju itd. Prethodni mesec sam baš dosta proizvoda kupila i na moju žalost većina njih me je razočarala i sad mi skupljaju prašinu, a ja se nadam da ću naći način da ih potrošim. Najgori osećaj kada se raduješ što ćeš da probaš proizvode koje ljudi po blogovima i forumima hvale, a oni te u potpunosti razočaraju.
Bioten tonik sa ekstratom dinje za normalnu i kombinovanu kožu, revitalizuje kožu i osvežava je. Mislim da je ovaj proizvod solidan ali da mojoj koži nikako ne prija, isto kao i sledeći tonik. Jednostavno mi oba iritiraju kožu i potrebno joj je par dana da se oporavi.
Balea tonik sa salicilnom kiselinom koja se bori protiv akni i mitisera, osim što mi ne prija ostavlja lepljiv osećaj na licu upravo zbog te salicilne kiseline. O njemu sam čitala dosta pohvala, i verujem da je dobar proizvod, ali eto, meni ne prija.
.
Ebelin sunđeri za šminkanje, o njima sam već pisala ovde. Previše tvrdi, teško se peru... Sa ovim sam baš razočarana jer sam čitala samo pohvale, i još uvek ih devojke hvale.

Balea perfect teint prajmer koji matira kožu, optički sakriva borice, pore i sitne neravnine na licu. Na bazi silikona je, ali to nije problem. Problem je to što ja ne vidim da on bilo šta radi mojim porama. Ovaj proizvod ću sigurno potrošiti jer ne smeta mojoj koži a čini je pomalo glatkom na dodir. Cena mu je malo jača za Baleu, oko 600 dinara.

Vichy normaderm krema sa AHA i BHA kiselinama, namenjena je za mitisere i blagi oblik akni. Obećava da će za 30 dana smanjiti sve nepravilnosti na koži, što je naravno nemoguće, mada krema nije zbog toga ni kupljena... Kod nje mi opet ne odgovaraju te kiseline i taj osećaj lepljivost na licu. Inače sam koristila celu ovu Normaderm kolekciju i smatram da uopšte ne vredi te pare.
Rigenforte šampon protiv suve i masne peruti. Uzet na preporuku, očekivala sam da će pomoći s obzirom na cenu (oko 900din). O njemu sam nešto kratko pisala u aprilskom haul-u. U početku, nekih 4-5 pranja mi je bio super, peruti je minimalno bilo a svraba nigde. Nastavila sam da ga koristim, možda nisam trebala, ali do kraja bočice je sve gori i gori bio, perut se vratila, svrab je nepodnošljiv. Šampon ima veoma lep i blag sastav i mislila sam da sa njim nema greške da će biti super, ali eto, ovo mi je lekcija da proizvode prvo treba dobro da testiram pa tek onda da pišem o njima.

Moj Instagram  profil.

***Fotografisano sa Canon powershot a3300 is


Share:

19 коментара

  1. Pakovanje bioten tonika mi je bas slatko i htela sam da ga kupim i probam, ali ipao necu, da ne rizikujem :/

    girl-hashtag.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam koristila Normaderm dosta dugo,skoro 2 godine,ali mi je u poslednje vrijeme postala jako isusujuca,a 3u1 iz te kolekcije mi je odlican.ebelin blender mi je odlican,mislim da je to vise do navike,ali znam da je ljubicasti malo tvrdji nego rozi :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam od Vichy odustala, našla sam jeftiniju a efikasniju zamenu. :-)

      Избриши
  3. Odlican post!Baš sam htela i to takodje na preporuku da probam Balein tonik,ali mislim da ću ga ipak preskočiti...
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako imaš masnu kožu sa aknama biće dobar, ali se pripremi za lepljiv osećaj i vlažnost zbog salicilne kiseline. :-)

      Избриши
  4. Probaj Aurin 3D blender, on je mnogo meksi i lakse se pere :) Dobar post inace <3

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala ni jedan od proizvoda..
    Fotke su odlične, profesionalno si odradila post! :) ♥

    Novi post kod mene -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман23. јун 2016. 23:56

    Moja preporuka je da ebelin sundjere peres tako sto ces pomesati deterdzent za sudove (ja koristim feri) i kokosovo ulje i dooobro isprati :-) tako ja perem moj i bude mekan i cist.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za savet, probaću baš sa tim, valjda će se lakše i brže prati. :-)

      Избриши
  7. Анониман24. јун 2016. 18:00

    Ne koristim ništa od ovih proizvoda. :)U svakom slučaju post je super♥
    Čime slikaš?

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Oh, these products look lovely! You have wonderful blog, would you like to follow each other?

    ОдговориИзбриши
  9. Super post i pomogla si mi sa odlukom kupiti ili ne ove ebelin sundjere. Ipak ne :)

    ОдговориИзбриши
  10. Cudi me za ebelin sundjere,svi ih hvale :/
    Za neke proizvode sam mislila da su bas dobri.

    Ako zelis pogledaj moj novi post <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши