Potrošeni proizvodi #2

Došlo je vreme i za drugi post o potrošenim proizvodima. Da ne pišem postove o tome verovatno ne bih imala pojma koliko proizvoda potrošim na mesečnom nivou, i mogu vam reći da mi je baš drago kada ih vidim sve u kutiji u kojoj čuvam prazne ambalaže, jer u poslednje vreme samo nagomilavam, pa nemam osećaj da sam išta potrošila. Ovaj put će se ovde naći i proizvodi koje iz određenih razloga bacam. Krenuću od proizvoda za lice...
Ovaj put imam dve umivalice, u pitanju su Avon Clearskin gel za čišćenje pora, koji mi se do zadnje kapi pokazao kao veoma lep i blag, i La Roche Posay effaclar sa kojim sam takođe bila zadovoljna i koji preporučujem osobama sa masnom kožom. O ovim proizvodima sam pisala već, a ukoliko vas zanima klik ovde.
Za telo imam Velnea anticelulit gel sa kofeinom i prirodnim ekstratima kole, bršljena i divljeg kestena. Ovaj gel ima i masažer tako da je vrlo pratkičan za korišćenje... E sada što se tiče celulita ne znam šta bih vam rekla... Imala sam ga malo, a sada momak kaže da ga imam još manje. Iskreno ne verujem da je ovaj gel učinio nešto posebno jer sam počela da vežbam i da koristim vibro power pojas. Iako je na bazi vode, odmah iza nje ide alkohol i zbog njega se gel strašno brzo osuši, par puta pređem masažerom i više ga nema... Ne verujem da ću ga više kupovati.
Sledeća je krema za veoma suvu kožu, Lipobase repair, ovu kremu sam koristila kada mi se koža iza ušiju izuzetno sušila, i zaista mi je veoma brzo opravio tu kožu i sada je sve u redu. Ne sviđa mi se kod nje što je parafin već na drugom mestu, ali šta sad, bitno da je pomogla. U kantu ide jer je promenila miris.
 Oriflame bela olovka za nokte, ne znam ni sama koliko je već dugo imam, zekonja ju je izgrizao, ali je ni ne koristim tako da leti u smeće...
Dalje imam Aurin 3d sunđer za šminkanje, iliti bjuti blender. ;) Ne sećam se da li sam o njemu posebno pisala. Kod njega mi se dopada što je veoma mekan i prijatno je sa njim raditi, lako se pere i brzo se suši, ali se veeoma brzo raspada. Za cenu od 600din nisam očekivala da će tako kratko trajati... Sada koristim Ebelinove sunđere, a o njima sam već pisala na ovom linku. 

Avon celebre parfem, jedan od retkih avonovih parfema koji me je oduševio svojom postojanošću i intezitetom. Avonove parfeme volim da prskam svaki dan, kada idem neobavezno do prodavnice itd, ali opet volim da se to oseti i da traje i traje... Pošto ne znam baš lepo da opisujem parfeme, ja sam pronašla na netu koje su to note:
Celebre je Avonov parfem predstavljen u cvetno voćnom zagrljaju. Otvara se notama ciklame, voća i bibera, u srcu su bela maglonija, frezija, jasmin, božur i đurđevak, dok u bazi miluje senzualni mix sandalovine i kedra.
E pa ukoliko volite ovakve note, slobodno ga uzmite :)

Moj instagram nalog OVDE

Share:

7 коментара

  1. Divan post, ja sam imala Avonov Celebre parfem ali mi se nije svidio. :D

    I moj zadnji post je bio o potrosenim proizvodima pa ako te zanima pogledaj http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/06/empties-3.html

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, takođe uvek stičem utisak da ne trošim proizvode i da ih samo skupljam. Još uvek koristim La Roche Posay Effaclar, osim sredstva za umivanje, tonik i kremu. Prezadovoljna sam, preporučujem. :)

    http://makeupreporter.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Jao bb izgleda stravicno xD
    Nisam nista od toga koristila ali sad me ovaj Avon gel za ciscenje pora privlaci!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bb je maksimalno iskoriscen :-D
      E on je bas super, blag, a opet lepo skine ostatke sminke. Sad imam takav ali su plava slova na ambalazi i on mi je agresivan jer ima salicilnu kiselinu.. Ovaj zeleni je bas 👌kako treba.

      Избриши
  4. Ova La Rosh krema je takoo dobra. Ja imam u nekim predelima lica dosta bubuljica, sto je normalno za moje godine, i ako zelim da ih bas brzo "dovedem u red" ovaj proizvod je savrsen, stvarno. :) Odlican post, inace. :)

    Na mom blogu je post o maturi, pa pogledaj. :) Ukoliko zelis uclani se. :)
    worldarounyo.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши