Lights of orient - We ♥ Arabian nights

Zdravo :)
Dobrodošli na moj blog.

Prethodnih nekoliko postova sam vam pisala o Essence proizvodima, a i ovaj će biti isto. Mislila sam da ovaj post objavim nešto kasnije, kako vas ne bih smorila sa essence, ali pošto je ova kolekcija još uvek aktuelna u DM drogerijama u Srbiji (iako je teško naći paleticu) smatram da recenzija treba da bude sada.
Pisaću vam o paletici iz LE Lights of orient We ♥ Arabian nights.
Ova kolekcija nam je stigla pre nekih mesec dana, ali poznavajući naše distributere stajaće sigurno još mesec dana, a ja se nadam da će dopunjavati kolekciju. Na prvi pogled mi se najviše dopada paleta senki i hajlajter u stiku, međutim, nisam neki preterani ljubitelj kremastih proizvoda pa sam hajlajter zaobišla i uzela samo paletu.
Na prvi pogled paleta je veoma kvalitetno urađena, dizajn je stvarno fantastičan, po meni ne postoji lepši dizajn drugstore palete senki. Urađena je od tvrde plastike i malo teže se otvara (prilikom prvog otvaranja sam ubola  nokat u najsvetliju nijansu). Unutra ima ogromno ogledalce koje je dobro urađeno.
Sadrži 6 prelepih nijansi, 5 su šimeraste i jedna je mat. Mnogi blogeri smatraju da je nedostatak više mat nijansi, ali ja mislim da je ova nijansa sasvim dovoljna za pregib kapka i blendanje. Sa paleticom dolazi i četkica sa dva kraja, jedan je sunđerast a drug su plastične dlačice, kao i u svakoj paleti, i ova je beskorisna.
Pigmentacija ovih senki je srednja. Sa bazom i fiksatorom je to skroz druga priča i dobija sa predobro pigmentovana senka, koja po meni svakako vredi svaki dinar. Ono što me je posebno iznenadilo je to da se ove senke meni uopšte ne truse, a pisala sam vam već kako se bukvalno sve essence senke koje imam nenormalno truse, sa ovom to slučaj nije, što mi je posebno drago. Lepo se blendaju. Nijanse me pomalo podsećaju na Naked 3 paletu. Svih 6 senki se mogu lepo kombinovati, i mislim da su za dnevni izgled i neki neobavezan makeup odlične, dok za večernji i neku jaču šminku će vam biti potrebna još neka senkica. Sve u svemu, imate moju preporuku.
I za kraj jedan look sa ovom paleticom. Kao bazu sam koristila NYX Jumbo Milk olovku. 

Kako se vama dopada ova paletica?
Pozdrav do sledećeg posta! 
Moj instagram nalog OVDE
xoxo

Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

13 коментара

  1. Predivno pakovanje :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicna recenzija. Paletica izgleda jako primamljivo. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. This palette looks gorgeous, I love the colors. You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17. јун 2016. 02:51

    Boje su divne samo mi je zao zbog pigmentacije..

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман17. јун 2016. 02:52

    Boje su divne samo mi je zao zbog pigmentacije..

    ОдговориИзбриши
  6. Bas lijepo izgleda s obzirom kakva je pigmentacija.

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  7. Paletica je super :)

    Posjetite moj blog,ako zelite uskoro novi postovi highgirlss.blogspot.ba VELIKO HVALA!

    ОдговориИзбриши