Avon Ideal Flawless Nude korektor

Zdravo devojke, i dobrodošle na moj blog.
Ukoliko pratite moj blog i instagram mogle ste primetiti da volim da poručujem i isprobavam Avon proizvode, iako nisam pristalica kataloške prodaje. Kod Avona volim to što su inovativni, prate trendove i stalno ubacuju nove proizvode, ako ne u potpunosti nove, onda barem modernizuju ambalaže. Za danas sam vam pripremila recenziju Ideal Flawless Nude korektora. Reč je o tečnom mat korektoru. Ovaj korektor je namenjen za prekrivanje tamnih kolutova ispod očiju i za prekrivanje nesavršenosti na licu u vidu akni, flekica od istih, pegica itd.

Korektor dolazi u veoma lepoj amabalaži, kada sam ga otpakovala (pošto je bio u crnoj foliji, i tako znate da ga avon dama nije brljala) bukvalno sam se oduševila sa pakovanjem, bila sam u fazonu da izgleda kao korektori malo skupljih drugstore brendova. Zatim me je zaprepastila veličina ovog korektora, očekivala sam da će biti duplo manji, kao Essence baza za senke. Nakon prvog oduševljenja kreće detaljno testiranje proizvoda. Sadrži sunđerasti aplikator, a otvor je odlično odrađen jer skine sav višak, tako da vam neće izaći previše proizvoda.


Proizvoda ima 6ml, ne znam za koliko upotreba je to, ali meni deluje da ima baš dosta i da će potrajati sigurno par meseci. Ja sam ga kupila namenski za hajlajt ispod očiju, i zbog toga sam uzela svetliju fair nijansu, osim ove nijanse, postoji i medium nijansa koja bi meni bila super za prekrivanje nedostataka na licu. Ono što je važno reči za ovaj korektor jeste to da je on mat! Zbog te njegove mat završnice je nešto malo gušći (u poređenju sa NYX HD korektorom) i potrebno je koristiti beautyblender kako bi se dobio taj lepi finish. 

Fair nijansa je hladnog podtona, iskreno, više bi mi se dopadalo da je neutralnog pošto ga koristim za hajlajt, i to navodim kao još jedan nedostatak. Ukoliko ste svetlije puti onda je ova nijansa odlična za vas jer će se lepo stopiti za kožom.
Posao korektora odlično radi, u tom smislu sam baš zadovoljna. Do sada nisam primetila da isušuje okoloočni predeo ili da ističe suve delove. Najveća mana mu je to što se uvlači u borice.
Kao što vidite nijansa je svetlija od mog tena, to je zato što sam dosta pocrnela ovih dana, i počela sam da koristim tamniju nijansu pudera.
Cena ovog korektora u C9 katalogu je 399 dinara, a u c10 ga neće biti, tako da ukoliko ga želite brzo ga poručite kod vaše avon dame.

Da li znate neki trik kako sprečiti uvlačenje korektora u borice?
Pozdrav do sledećeg čitanja.
Moj instagram nalog OVDE

Dođite da se družimo na instagram*
Fotografisano sa Canon  powershot a3300is**
Snapchat: frauleind ***

Share:

10 коментара

  1. Pokusaj sa hidratantnom okoloocnom kremicom,da pripremis podrucje,ja sam imala taj problem sa vecinom korektora,medjutim sa pravom kremom sam to rijesila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možeš li mi preporučiti neku kremicu, pošto ih nikada nisam koristila? :-)

      Избриши
  2. I ja imam problem sa korektorima ispod očiju, mislim da je Marija bila u pravu . Nisam probala ali za sada merkam Loreal true match korektor

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam merkala Loreal i Aura, ali sam pročitala dosta pozitivnih recenzija za ovaj korektor pa sam odlučila da ga poručim. :-)

      Избриши
  3. Анониман19. јун 2016. 17:02

    Obozavam Avonove proizvode!Ovaj korektor je jako zanimljiv! :)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Divne fotografije! Ja mnogo volim Avonove proizvode i trebao bi mi jedan korektor, pa možda baš ovaj i poručim ukoliko ga bude, nekog narednog puta. :) ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, drago mi je kada mi neko pohvali fotografije. <3 Probaj, ako ne bude valjao za okoloočno područje, biće odličan za sitne nepravilnosti na licu. :-)

      Избриши
  5. Odlican post, kao i fotogafije. Ja odavno razmisljam o MaXfactor pan stic-u, posto sam citala dosta pozitivnih utisaka o njemu, ali mi deluje kao da ce on ostati i ovog puta po strani, a da cu naruciti ovaj Avonov, deluje mi skroz super. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. <3 Panstick je super za flekice i bubuljicice po licu, za podocnjake je tezak i mnogo mastan. :-)

      Избриши