Nega noktiju / Nail care

Pozdrav devojke. Danasnji post jeste o mojim noktima, njihova "istorija", trenutna nega i ostalo.Prvo vam moram reci da sam ceo zivot grickala nokte, i da je to jedna uzasna navika koje sam se resila na veoma prsto nacin, a to je lakiranje noktiju svaka 2-3 dana! Lakiranjem noktiju sam omogucila da oni postanu cvrsti, lak me je sprecavao da ih kidam i grickam jer ima grozan ukus :D Kada su mi nokti dostigli neku duzinu pocela sam da koristim lakove za ucvrscivanje i brzi rast. Prvi je bio essence studio nails ultra hardener, zaista savrsen lak! Mana mu je sto se zgusnuo pri kraju, ali sam uzela drugu bocicu. Posle njega sam uzela cuveni i hvaljeni Evelin 8 in 1 koji sam koristila po uputstvu...hm.. Nije mi prijao, isusivao je jako nokte tako da sam njega bacila. Zadnje sto sam za tu svrhu uzela jeste fantasticno ulje iz Avona, Nail experts strong results. Kunem se u ovo ulje. Koristi se tako sto se na ciste nokte namaze 2 puta dnevno, moji nokti ga upiju posle 2-3minuta. Sa svim tim proizvodima dobila sam sledeci rezultat :)



Dugi, lepi, cvrsti nokti o kojima sam ceo zivot sanjala. PS: Ovde sam ih dosta skratila, bili su mnooogo duzi.Kako sada negujem nokte?Nokte i dalje negujem Avonovim uljem. Kada imam vremena onda napravim piling za nokte od limuna i sode bikarbone koji je odlican za jacanje noktiju, takodje ponekad namazem maslinovo ulje na nokte, ali to ne praktikujem cesto jer ga nokti ne upijaju.


Trenutno koristim Dr. Rescue all in one lak koji mozete kupiti u Liliju za 249 dinara. Taj lak vam je ujedno baza, ucvrscivac i zavrsni lak.

Sto se tice lakova koristim najvise Essence i Golden Rose. Zaista sam zadovoljna sa njihovim proizvodima. Lakove skidam Lilijevim rozim skidacem koji je bez acetona, da li mi on odgovara, pa i ne bas... Dosta mi je bolji zeleni uljani.Nakon mazanja noktiju koristim sprej iz Avona za brzo susenje. Meni je ovaj sprej odlican, posle 5 minuta nokti su suvi i mogu apsolutno sve da radim sa njima, bez obzira da li imam 2 sloja ili 4 sloja. Nokte cesto pecatiram sto cete videti u mojim sledecim postovima.

Da li ste probale neke od ovih proizvoda i kako ste zadovoljne sa njima? :)

Veliki pozdrav!

Jovana
Moj instagram nalog OVDE

Share:

3 коментара

  1. Eveline 8 u 1 mi se dobro pokazao i mojim noktima je pomogao dosta.Avonove proizvode kupujem godinama, ali do sad nisam nista za negu noktiju.Moram poruciti ovo ulje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno probaj ulje, ja sam odusevljena sa njim, i mama ga maze i po prvi put u zivotu ima jake i duge nokte, a ova bocica bas dugoo traje iako ga nas dve koristimo :)

      Избриши