Vreme je za antirid | Galafarm

Već duže vreme razmišljam kako bih trebala da počnem da koristim kreme za predeo oko očiju zbog jake šminke koju gotovo svakodnevno nosim. Iako svi kažu da se antirid kreme koriste posle 25. godine života, smatram da danas devojke to mogu i ranije da počnu jer u to vreme već imaju dug staž u šminkanju.
Već znamo svi koliko je koža oko očiju tanka i osetljiva i da ju je potrebno dodatno hidrirati. Kako koristim tečni mat korektor, meni je taj predeo postao katastrofa, samo što se nije počela perutati koža. Od kompanije Galafarm, sam dobila priliku da isprobam antirid kremu.
Galafarm je farmaceutska kompanija koja nam dolazi iz Makedonije, a na našem tržištu je preko 10 godina. Njihove proizvode možete potražiti u Lilly drogerijama i po lokalnim apotekama. Imaju širok asortiman proizvoda i sigurno ćete pronaći nešto za negu lica, ruku, noktiju, tela, depilaciju, negu bebi kože itd. 
Asortiman proizvoda --> OVDE

Antirid kreme su specijalno napravljene za predeo oko očiju, gde je koža najtanja i najosetljivija. Ove kreme su uglavnom vrlo hidrantne kako bi taj predeo idealno bio negovan.

Galafarm antirid krema smanjuje tamne krugove oko očiju, koži daje svež i mladalački izgled. Obogaćena je vitaminima i mineralima, resveratrolom (ekstratom crnog vina) i tetrapeptidom.
Ova krema sprečava nastanak bora, naravno ukoliko krenete da vreme da je koristite, zateže kožu, daje joj lep i zdrav izgled.

Struktura kreme je vrlo gusta i masna, ali se lepo i lako razmazuje. Koža je vrlo brzo upija, a osećaj nakon nanošenja ove kreme je da je koža odlično hidrirana. Ja je koristim svako veče obavezno, tada nanesem malo deblji sloj, i koristim je pre šminkanja, kada nanesem nešto manju količinu, čisto da mi korektor ne bi isušio okoloočni predeo.

Miris je vrlo prijatan i lep. Cena ove kreme se kreće od 350 - 400 dinara, i možete je pronaći u Lilly drogerijama i bolje snabdevenim apotekama. Krema sadrži 25ml.

Sastav kreme:

Da li ste probale nešto od Galafarm?

Share:

2 коментара

  1. Odlična recenzija, još nikad nisam probala ali možda jednom budem :)

    Kod mene novi post https://anastazijaiemma.blogspot.hr/2017/02/recenzija.html

    ОдговориИзбриши
  2. Do sada nisam imala prilike da koristim ove proizvode ali sam čula za ovu firmu. Pvi proizvodi mi izgledaju jako interesantno i mislim da bi mi odlicno koristili. Sjajana recenzija.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши