Yoghurt of Bulgaria Probiotic Ultra detox | face mask

U današnje vreme prirodna kozmetika postala je vrlo popularna, iako su je naši preci stalno koristili, hemijska industrija nas je uzela pod svoje, i sve češće koristimo proizvode koji su puni štetnih sastojaka, što svakako po nas nije dobro. Nedavno sam dobila na testiranje jednu masku od kompanije Bioko, a u pitanju je probiotsku maska za lice, brenda Yogurt of Bulgaria. Yogurt of Bulgaria je brend koji proizvodi prirodnu kozmetiku i imaju širok asortiman proizvoda. 
Njihovi proizvodi ne sadrže: parabene, sintetičke boje, nisu GMO, i ne sadrže sastojke koji su bazirani na petroleumu.

Maska za instant čišćenje, negovanje i opuštanje kože lica. Sadrži izuzetno aktivan kompleks aktivnih sastojaka - hidrolizovani protein probiotskog jogurta, prirodno ulje ruže, vitamine, kaolin.
Hidrolizovani protein probiotskog jogurta aktivno hidrira i hrani kožu.
Ružino ulje obezbeđuje efikasnu borbu protiv negativnih efekata slobodnih radikala u koži.
Kaolin zadržava višak sebuma, a toksine čisti dubinski. Posvetljuje ten i skuplja pore. Rezultat je baršunasto meka, svilenkasta, glatka i obnovljena koža.
Maska se nanosi na čisto lice, u tankom sloju i treba da stoji do 15ak minuta i ispere se, maska se za to vremem osuši na licu, ali ni malo ne zateže koži. Nakon toga koža je zaista prelepa, mekana, hidrirana, imam osećaj kao da sam nanela kremu na lice. 
Mislim da je ova maska posebno idealna za osobe sa suvom kožom, iako je namenjena svim tipovima. Maska sadrži 150ml proizvoda i trajeće mesecima sigurno! Primetila sam da uz redovnu upotrebu (svaka 2-3 dana) koža je postala toliko hidrirana, da zaista nema potrebe da stavljam kremu na lice.
Ima izuzetno lep i prijatan miris, i pravo je zadovoljstvo koristiti je.
Sastav:

Proizvod možete poručiti na sajtu Bioko.rs gde možete pogledati i ostali asortiman proizvoda, ima vrlo zanimljivih proizvoda, za oko mi je zapao probiotski balzam za usne i gel za čišćenje lica!

Ocena 9/10

Share:

4 коментара