Elixir matte tečni ruž

Iako su mnoge blogerke još kad pisale o ovim tečnim ruževima, moraću i ja sa vama da podelim svoje utiske! Elixir je grčki kozmetički brend, a kod nas ja zastupljen zahvaljujući Obradović AM kompaniji, ili ako vam je lakše Kozmetika & Parfemi!

S obzirom da sam odlepila za tečnim ruževima, morala sam da uzmem neki od ovog brenda i da isprobam. Imala sam prilike da pogledam sve nijanse uživo, i zaista su divne i vrlo nosive, ali sam se ja zaljubila u  329 NUDE nijansu. Ova nijansa je kao stvorena za mene. Lepa, hladna boja, ljubičastog podtona. Nijansa pomalo podseća na čuvenu tečnu GR 10ku, te ukoliko ne možete nju da nađete, od srca vam predlažem da uzmete ovaj elixir ruž.

Sam kvalitet ruža je odlican, tekstura je veoma lagana, i ne isušuje mnogo usne što je veoma bitno kod ovakvih ruževa. Postoji 12 nijansi, i za sebe ćete sigurno neku izabrati.
Trajnost je standardna, kao kod većine matte ruževa, par pića, klopa, malo će se skinuti sa unutrašnjosti, što ne predstavlja nikakav problem jer ovaj ruž dolazi u ambalaži od čak 10ml proizvoda, a cena je svega 375,00rsd.

Nedavno sam vam pisala o Ingrid tečnim ruževima OVDE, u poređenju sa njima, malu prednost bih dala elixir-u jer je pigmentacija mnogo jača!
Nijansa na fotografiji je vrlo realna ***

Obavezno posetite K&P sajt OVDE, jer ćete naći zaista fantastične proizvode po izuzetno niskim cenama, napominjem da za porudžbine preko 1000,00 rsd je besplatna dostava što vam se veoma isplati.

Ukoliko vas zanima kako ovaj ruž stoji na meni sa kompletnim makeup look-om, klik ovde.

Share:

10 коментара

  1. Boja je prelepa, čini mi se da dosta podseća na Golden Rose 10 :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ajme predobro izgleda!
    Definitivno je najsličniji Golden Rose 10 koju zaista obožavam. Nadam se da će ovi
    ruževi doći i u BiH što prije. ☺
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šteta što nemate Ingrid i Elixir u BiH, odlični brendovi, izuzetno kvalitetni a povoljni. :)

      Избриши
  3. Preeeelijep je, nijansa je očaravajuća! Baš mi se dopada! Sjajan post. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. i am loving matte lipstick now, and this is great..

    http://jehanmohammad.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Htela bih da kupim ovaj ruz ali nemogu nigde da ga nadjem.

    ОдговориИзбриши