Nega noktiju | L`occitane, Eveline, Avon...

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog.

Jedan od mojih prvih postova jeste bila nega noktiju, a taj post možete pročitati ovde. Vremenom sam isprobavala razne proizvode, testirala, pa sam odlučila da napišem opet post na tu temu, i da vam prikažem moje nokte do nedavno i sada, kao i proizvode uz pomoć kojih sam ja svoje nokte oporavila.

Jedan period sam konstantno mazala lak, koji je dosta oštetio moje nokte, postali su slabi, pucali su, listali su se, ma očaj, nisam mogla uopšte da ih pustim. Razmišljala sam da se vratim na stare proizvode koje sam koristila, ali sam ipak odlučila da isprobam nešto drugo slično njima i tako napravim neko poređenje proizvoda. 

Eveline 8 in 1 sam koristila davno i nije prijao mojim noktima, no sada sam ga uzela iz razloga što nije bilo mog omiljenog Essence učvršćivača. Međutim, ovaj put se pokazao kao vrlo dobar proizvod, verovatno iz razloga što je mojim noktima bio neophodan formaldehidski tretman. O ovom proizvodu ste sve čule tako da neću da dužim, uglavnom je meni mnogo pomogao. Cena: 315,00 dinara

 L`occitane krema sa ši buterom, fenomenalna! U ovim zimskim danima nju koristim svaki put kada izlazim iz kuće i imam malo pakovanje koje nosim sa sobom u torbi uvek.
Najbolja krema za ruke koju sam ikada probala. Ima vrlo bogat sastav, toliko je hidrantna, masna, predobro neguje ruke i zanoktice, miris je nestvarno lep, ali je i cena dobra. :D
Cena: 1000,00 dinara

Avon true color nail experts sredstvo za neku zanoktica, obožavam ovu liniju Avonovih proizvoda, vrlo su kvalitetni i vredni pažnje. Zanoktice su mi bile u katastrofalnom stanju, otkad koristim ovo sredstvo skoro da ih uopšte i nemam. Pored ovog sredstva još koristim i Essence ulje za zanoktice, ako bih poredila ova dva proizvoda, prednost bih dala Avonu. 

Bioten kremu koristim u kući, nije nešto hidrantna, ona mi stoji uvek kod kompa tako da kad god prođem tuda, uzmem nju da namažem. Ne može se porediti sa  L`occitane kremom.

Volela bih da mi poreporucite neku dobru povoljniju kremu za ruke... :)



Share:

6 коментара

  1. Jedino sta koristim od ovoga je ovaj Eveline 8in1 lak i odlican je. :)
    Pogledaj moj blog ako zelis <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. ne znam zasto bas ne vodim bas veliku brigu o noktima, uvijek su kratki i rijetko kad ih nalakiram.. koristila sam prije eveline lak, bio mi je stvarno odlican..

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam neko ko zaista vodi racuna i negu o noktima, iako nisam u mogucnosti da ih lakiram zbog skole. Ali zato obozavam da koristim preparate nalik ovima koje ti koristis. Smatram da su nokti jako bitni kod svih ljudi a ne samo kod zena tako da mi se bas dopada sto si pisala na ovu temu. Uzivala sam citajuci.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom. Meni prvo sto upadne u "oci" kad nekog upoznam jesu ruke i zubi :D To mi je nekako odraz higijene. :)

      Избриши
  4. Često pratim tvoj blog, ali ne postižem sve da vidim, prokomentarišem. Super tema, tekst i proizvodi. Trenutno sam toliko zaljubljena u Loccitane kremu za ruke da mi druge uopšte ne dostižu taj nivo, iako imam i Biotenove i za tu cenu su super. Koristim i Eveline tretman, ali pošto imam prilično jake nokte pa mi više služi kao podloga, ne mogu da kažem radi li, ali vidim da je drugima odličan. :)

    ОдговориИзбриши