Freeman Charcoal & Black Sugar polishing mask

Zdravo drage moje.

Za danas sam vam pripremila recenziju koju sam obećala u aprilskom haul-u, ukoliko niste videle taj post klik ovde. Reč je o Freeman-ovoj masci (i pilingu ja bih dodala) od aktivnog uglja i crnog šećera. Ovo je jedan od poznatijih i prodavanijih Freeman-ov proizvoda koji je čak 2013. godine proglašen za najbolji kozmetički proizvod, i to zaslužno. Ovaj proizvod je namenjen svim tipovima kože, što meni dobro dođe jer ste u prethodnom postu mogli pročitati da mi se tip kože često menja.

Da vidimo šta proizvođač kaže:

“Piling i maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim šećerom, se preporučuje za sve tipove kožze. Aktivni ugalj je antibakterijski, skuplja masnoću sa kože lica I sprečava upalne procese. Crni šećer osvežava kožu i lice je sjajno I ujedno radi I detox kože.
Upustvo za upotrebu: nanese se na lice i vrat, da odstoji 5 do 7 minuta, zatim se masira lice i vrat minut ili dva, i ispere se toplom vodom .Koristi se dva puta nedeljno ili po potrebi.”
 Šta ja kažem? Ja kažem da je ovo jedan od boljih proizvoda koji sam u životu probala, a probala sam ih mnogo. Koristim ga dva puta nedeljno po uputstvu. Prvo što primetim jeste toplota nakon što nanesem ovaj proizvod na lice, tačno se oseća kako se koža zagreva, pore otvaraju I onda na kraju očiste tokom masiranja lica. Kao piling je veoma grub I ja ga nikako ne bih preporučila osobama sa suvom kožom. Dok masirate lice kružnim pokretima možete osetiti kako se šećer polako topi… Nakon skidanje ovog proizvoda koža ostaje veoma mekana, sjajna I glatka, a ono što je najbitnije očišćena. Sav sebum pokupi, ali ne isuši kožu niti pravi neke probleme. Takođe sam primetila I da mitisere veoma lepo očisti I da ih je dosta manje na mom licu nego ranije.
Sastav:
Struktura je veoma gusta, tako da neće biti problema sa razlivanjem maske tamo gde ne treba. Miris joj je veoma intezivan, sladak, ali oštar, mene podseća na neki parfem, ali ne mogu da se setim na koji. Dolazi u pakovanju od 175ml, i po mojoj proceni će trajati sigurno pola godine, ako ne i duže.
Ovaj proizvod možete poručiti na sajtu kozmetike teatar koja ja inače uvoznik Freeman proizvoda i sa njima se konsultovati oko proizvoda koji bi vama odgovarao ili kupiti u DM drogerijama.
Da li koristite neke Freeman proizvode i kako ste zadovoljni sa njima? O dejstvu aktivnog uglja možete dosta pročitati po netu, a ja ću vam samo reći da je odličan i da se pije jer vrši detox celog organizma. Pakovanje od 20 kapsula košta oko 300din a kupuje se u apotekama ili drogerijama.

Ukoliko vam se dopada moj blog pretplatite se
Jovana ♥

Moj instagram nalog OVDE

Share:

20 коментара

  1. Nisam probala ovaj proizvod ali sam dosta citala o aktivnom uglju i mislim da je vrijedan paznje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svakako! Dok nisam došla do ovog proizvoda uzimala sam kapsule aktivnog uglja, istresla ugalj iz njih i nanosila na lice i tako držala pola sata. :)

      Избриши
  2. Još negdje sam čitala da je akivni ugalj dobar! Odličan proizvod, kao i post! :-)☺

    javelina03.blogspot.com - Novi sam član tvog bloga, bilo bi mi drago da uzvratiš! ☺

    ОдговориИзбриши
  3. Citala sam dosta pozitivnih stvari o ovom proizvodu, tako da planiram da ga probam. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ovaj mi je sledeći na listi za kupovinu... :)

    ОдговориИзбриши
  5. Mnogo mi se svidja tvoj blog, sad sam ga otkrila, a znam te sa foruma (ja sam Jovanculjak tamo, preporucila sam ti Andrijanu88 ako se secas :D)
    Samo tako nastavi! :)
    Jovana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naaravno da te se sećam, hvala ti za tu preporuku, svaki dan visim na sopingholicarka sajtu i vrebam nove proizvode. :-D Hvala puno. <3

      Избриши
  6. Sviđa mi se tvoj blog,post odlican pogledaj moj http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam probala ovaj proizvod, ali mislim da ni necu, ne zbog toga sto mislim da ne los, dapace cini se dobar ali ja imam problema s kozom pa me strah isprobavati nove stvari.

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  8. Super recenzija. :*


    GIVEAWAY : http://living-like-v.blogspot.ba/2016/09/30k-views-giveaway-wsdear.html

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши